La Chambre

GEFCO osniva donatorski fond za organizacije koje se bave dobrotvornim radom

Kompanija GEFCO sa ponosom predstavlja svoj prvi donatorski fond – GEFCARES, koji je osnovan sa ciljem da pruži ljudsku, finansijsku i materijalnu podršku organizacijama koje se bave dobrotvornim radom. Ova inicijativa je usklađena sa korporativnim konceptom “Infinite Proximity” („Beskrajna bliskost”), čija načela GEFCO Grupa primenjuje kao smernice za razvoj partnerstava.

Zaposleni i saradnici kompanije GEFCO su više od godinu dana radili na razvoju ove inicijative, tako da će u 2019. godini fond GEFCARES pružiti podršku poznatim francuskim i međunarodnim organizacijama koje se bave dobrotvornim radom. U pitanju su: “Les Restaurants du Cœur“, “Le Palais de la Femme“, “Avenir Enfance Togo“ i “Institut de l’Engagement“, četiri partnerske organizacije u 2019. godini.

Fond GEFCARES će pružati podršku organizacijama koje se bave dobrotvornim radom tokom cele godine, tako što će obezbediti sredstva za njihove projekte, angažovati volontere kao pomoć pri realizaciji njihovih misija i pružati logističku podršku.

Ovaj vid podrške predstavlja nastavak humanitarnih aktivnosti koje kompanija GEFCO već sprovodi na lokalnom nivou u većini zemalja u kojima posluje.

Autres actualités

Aucune actualité disponible.

Nos événements

Partager cette page Partager sur FacebookPartager sur Linkedin
Fermer

Vous débutez à l'export ?