Focus RH

Vebinar “Nova era procene i razvoja zaposlenih i timova - gejmifikacija?”

L'événement est terminé. *veuillez noter que l'ajout de l'événement dans votre calendrier ne signifie PAS que vous êtes inscrit. Vous devez d'abord vous inscrire si vous souhaitez assister à un événement.

Ovaj vebinar organizujemo u saradnji sa članom, ManpowerGroup, Assert-om i partnerskim udruženjem Japanskom poslovnom alijansom u Srbiji.

 

Sa zadovoljstvom Vas pozivamo na vebinar “Nova era procene i razvoja zaposlenih i timova - gejmifikacija?”, koji organizujemo u saradnji sa članom, ManpowerGroup i njihovim Assert konsultantima i sa partnerskim udruženjem Japanskom poslovnom alijansom u Srbiji.

Ovaj vebinar će se održati u sredu, 15. jula 2020. godine, u 15 časova, preko Zoom platforme. 

Pozivamo vas da zajedno razmotrimo zašto je gejmifikacija rešenje broj 1, u vođenju ljudskih resursa današnjice.  Tema koja naizgled nema dodira sa poslovanjem, postala je neizostavni alat za unapređenje poslovnih procesa u velikom broju uspešnih kompanija. Gejmifikovan on-boarding proces prilagođen potrebama kompanije, razvoj veština liderstva, procena sposobnosti i njihov razvoj kroz kompjuterske igre samo su neke od oblasti primene. 

Govornici :

Marina Kreculj Pešić i Milica Marjanović (Assert konsultanti) predstaviće nam alate i podeliti iskustva kako primeniti gejmifikaciju u proceni kandidata, a kako u razvoju zaposlenih tako da to za njih bude jedinstveno iskustvo.

Radni jezik: srpski

Učešće besplatno.

Prijavite se do 14. jula na linku OVDE.

Radujemo se Vašem učešću na ovom vebinaru,

Vaša CCIFS

 

Partager cette page Partager sur FacebookPartager sur Linkedin

Fermer

Vous débutez à l'export ?