Članovi

Elektrovat doo proslavio 30 godina uspešnog poslovanja i najavio kraj radova na proširenju proizvodno-poslovnog prostora u Čačku

Kompanija Elektrovat je prvog marta proslavila 30 godina uspešnog rada i postojanja u Srbiji. Ova bitna jubilerna tridesetogodišnjica proslavljena je u krugu zaposlenih kompanije Elektrovat, ali i ćerki firmi SNE Energy , Zlatiborske Elektrane I M Project Čačak, kao i za kooperante odnosno naše dugogodišnje saradnike.

Kompanija je proslavom 30 godina uspešnog rada još jednom naglasilačvrste veze u kolektivu kako profesionalne tako I prijateljske. Na proslavi su podeljene jubilane nagrade I zahvalnice zaposlenima za 10,20 i 30 godina rada u Elektrovatu.

Kompanija Elektrovat pored tekućeg poslovanja I realizacije ugovorenih poslova, radi rekonstrukciju upravne zgrade čime će značajno proširiti svoj proizvodno poslovni prostor u Čačku sa 882m2 na  2111m2. U toku je izgradnja novih kancelarija, magacina I radionica za naše  proizvodne programe. Tokom pandemije kompanija je čak povećala svoj kolektiv za dva nova člana i uspešno se bori sa virusom Covid19 primenom svih neophodnih mera bezbednosti na radu.

U skladu sa potrebama kompanija učestvuje u lokalnim akcijama za pomoć zdravstvenom sistemu. To činie direktnim davanjima izvršiocima,zdravstvenim radnicima, kupovinom alkohola I drugih sredstava koja su potrebna. Elektrovat je učestvovao i u kupovini dva medicinska aparata preko Fondacije B92.

Ostale novosti

No news available.

Naši događaji

Share this page Share on FacebookShare on Linkedin