Naša dva pokrovitelja, Schneider Electric i Veolia, uz kompaniju Engie, glavni dobavljači energetskih rešenja „Energy as a service“ (EaaS).

Novo rangiranje obavljeno od strane Navigant Research analizira strategiju i sprovođenje od strane 10 dobavljača komercijalnih i industrijskih (C&I) energetskih rešenja „Energy as a service“ (EaaS). Na vrhu liste nalaze se kompanije Schneider Electric, Veolia i Engie, glavni učesnici na svetskom tržištu.

Potrošači energije C&I sve više su u potrazi za rentabilnim energetskim rešenjima, prilagođenim i integrisanim u cilju razvoja operativne efikasnosti i postizanja svojih ciljeva održivog razvoja. Energetski dobavljači „as a service“ mogu da pomognu klijentima u postizanju ovih ciljeva kroz rešenja, kao što su: savetodavne usluge, rešenja na licu mesta, spoljna rešenja, upravljanja opterećenjem i alati za optimizaciju, kao što su skladištenje i mikro-mreže.

„Schneider Electric, Veolia i Engie su se izdvojili strategijom prilagođavanja svojih rešenja „as a service“ potrebama potrošača, njihovim mogućnostima finansiranja i komercijalnim modelima“, rekao je William Tokash, glavni analitičar istraživanja u Navigant Research. „Čak i ako svaka od ovih kompanija prilazi tržištu na različiti način, one imaju najraznovrsniju paletu opcija koja može u cilju zadovoljenja potreba kupca da se prilagodi, pored jednostavnih performansi u ugovornom sektoru.

Ostale novosti

No news available.

Naši događaji

No event matches your search

Share this page Share on FacebookShare on Linkedin