Gala 2018

Francusko-srpska privredna komora održala je svoje godišnje Gala veče, koje je imalo za temu „Superheroje“.

Za zvanice je priređen poseban muzičko-scenski program uz gudački kvartet „Habanera“, plesnu grupu „Pozorište sa Terazija“, uz animatore u kostimima Spajdermena, Betmena i ostalih poznath superheroja, kao i di džeja Bobana Petronija. Gala je održana u klubu Karbon State u Beogradu, kojem je prisustvovalo preko 150 zvanica, članova diplomatskog kora, uglednih privrednika i članova Komore.

Dodeljene su i Grand Prix nagrade Komore za najbolje projekte i kampanje realizovane tokom prošle godine, i to kompanijama Mlekoprodukt, Total i Adria media Grupi. Komora je najavila i početak formiranja regionalne mreže „Team France Balkans“ za podršku francuskim preduzećima na teritoriji Balkana, potpisivanjem pisma o namerama sa Savezom privrednih komora Makedonije i Udruženjem francusko-crnogorskih preduzeća. 

U kategoriji „Inovacije“, Grand Prix osvojila je kompanija Mlekoprodukt za kampanju uvođenja ekskluzivnih francuskih sireva „Ile de France“ na srpsko tržište.Za „Društveno-odgovorno poslovanje“, nagrada je dodeljena kompaniji Total u Srbiji i to za kampanju „Na putu za bezbednost dece u saobraćaju“. Reč je o globalnom edukativnom projektu kompanije, a u našoj zemlji sproveden je za decu ranog uzrasta. Upravni odbor dodelio je i posebnu Grand Prix nagradu za medijsku kampanju „Stop nasilju“ Adria Media Grupe i dnevnog lista Kurir, zbog društvenog značaja ove kampanje.

Share this page Share on FacebookShare on Linkedin