Ključni događaji

Sa više od 40 događaja organizovanih 2018. godine, CCIFS svakog meseca okuplja i animira članove francusko-srpske zajednice. Pored brojnih događaja za umrežavanje koje smo organizovali da bismo ojačali veze između članova naše komore, organizujemo i prestižne događaje, svake godine, sa ciljem da promovišu našu zajednicu i predstave pravu sliku poslovanja i Francuskog načina života.

Prestižno Gala veče

Francusko-srpska privredna komora svake godine sa zadovoljstvom poziva sve svoje članove, njihove partnere i ugledne zvanice klijente da prisustvuju našoj prestižnoj Gala večeri.

Galerija

Francuska Nedelja 2018

FRANCUSKA NEDELJA, izdanje 2018 je održana pod sloganom “Digitalne uspomene”. Ova manifestacija, koju organizuje Francusko-srpska privredna komora, predstavlja niz kulturnih, edukativnih i poslovnih događaja za sve ljubitelje francuske kulture. Istovremeno, cilj manifestacije je i promocija francuskog biznisa u Srbiji. Tradicionalno, Francuska nedelja se vezuje za treći četvrtak u novembru, kada se širom Francuske u restoranima i kafićima dočekuje Novi Božole, mlado francusko vino koje se pušta u prodaju odmah nakon fermentisanja. I ove godine nas očekuje bogat program, uz vrhunska francuska vina i kulinarske specijalitete, uz francuske brendove i kompanije, ali i digitalne trendove.

Program 2018 Web sajt

Veče Božolea

Francusku nedelju svečano otvoramo na žurci povodom dočeka Novog Božolea, mladog francuskog vina, u prisustvu brojnih istaknutih zvanica, diplomata, partnera, naših članova i prijatelja.

Izdanje 2018
Share this page Share on FacebookShare on Linkedin