Politika privatnosti

Identitet kontrolora podataka

CCI France SERBIE
Svetogorska 7L
11000 Beograd, Srbija

Zastupa Sanja Ivanić u svojstvu Generalnog Direktora.

Za sva pitanja ili zahteve u vezi sa vašim ličnim podacima i poštovanjem vaše privatnosti, kontaktirajte nas na sledeću adresu: office@ccfs.rs

 

Koje vrste podataka prikupljamo i zašto?

Podaci koje nam dostavljate

Obrazac za kreiranje ličnog naloga :

E-pošta Vaša adresa e-pošte će biti vaš identifikator za pristup vašem privatnom prostoru. Pored toga, to će nam omogućiti da vas kontaktiramo ili da vam pošaljemo naš njuzleter ako ste izrazili želju da ga primite. Kontaktiraćemo vas putem e-pošte samo ako ste nam dali svoju saglasnost. Na primer, prijavom na naš njuzleter.

Titula, Prezime/Ime, Država, Trenutna pozicija: Ove informacije nam omogućavaju da saznamo nešto više o vama i da za vas pripremimo personalizovanu komunikaciju. U obrascu, ova polja nisu obavezna za kreiranje privatnog prostora. Stoga ste slobodni da ih ne podelite ako to ne želite.

Obrazac za izmenu profila u privatnom prostoru :

Jezik : Ova informacija nam omogućava da znamo na kom jeziku treba da vam prenesemo naše e-poruke.

Sektori aktivnosti & Interesovanja : Ove informacije nam omogućavaju da upoznamo vaša interesovanja kako bismo vam slali njuzletere po sektorima koji su prilagođeni vašim svakodnevnim pitanjima i koji će verovatno zadovoljiti vaše potrebe. Poslaćemo vam ove sektorske njuzletere samo ako se prijavite na njih.

Fotografija : Mogućnost postavljanja fotografije je funkcija rezervisana za članove komore, ako žele da se pojave u imeniku članova kao kontakt, i ako žele da učestvuju u platformi za povezivanje.

Obrazac za kandidature i CV:

Podaci koje navedete u ovom obrascu mogu se preneti kompanijama ako vaš profil zadovoljava njihove potrebe.

Profesionalni status : Ovaj status nam omogućava da procenimo vašu dostupnost ako imamo ponude koje odgovaraju vašem profilu u kompanijama sa hitnim potrebama.

Vaše iskustvo, softveri kojima vladate, CV : Ove informacije nam omogućavaju da utvrdimo da li je vaše profesionalno iskustvo u skladu sa ponudama koje nude kompanije u našoj mreži.

Vaša trenutna, minimalna i maksimalna plata koja se traži : Ove informacije će omogućiti kompaniji zainteresovanoj za vaš profil da utvrdi da li može da bude u skladu sa vašim očekivanjima kada je reč o plati ; Ovo polje nije obavezno, slobodni ste da ga ne popunjavate.

Pozicija koju tražite : Ova informacija je neophodna kako bismo vaš profil uskladili sa potrebama kompanija u našoj mreži.

Obrazac za registraciju za događaj :

Ime, Prezime, Titula : Ove informacije nam omogućavaju da sastavimo našu listu registracije za događaj.

E-pošta: Vaša e-pošta nam omogućava da vam saopštimo različite informacije u vezi sa događajem. Na primer, vaša potvrda registracije, podsetnici, izveštaj o događaju ili čak upitnik o zadovoljstvu.

Naziv vaše kompanije, pozicija : Ove informacije nam omogućavaju da saznamo više o vašem profilu i zašto ste zainteresovani za naš događaj. Pored toga, moguće je da su određeni događaji rezervisani samo za određenu kategoriju ljudi, ili su upućeni određenom sektoru.

Podaci koje prikupljamo sa vaše posete našeg sajta

Prikupljamo podatke koji se odnose na vašu posetu našoj veb stranici, ti podaci nam omogućavaju da optimiziramo naš sadržaj i poboljšamo vaše korisničko iskustvo. Prikupljeni podaci su anonimni i globalni, ne prikupljamo IP adrese. Dobijaju se pomoću kolačića koji se postavljaju u vaš pretraživač kada dođete na naš sajt.

Možete saznati više o kolačićima postavljenim tokom posete našem sajtu, klikom na sledeći link.

Ako želite da izbrišete kolačiće sačuvane na vašem uređaju i da konfigurišete pretraživač da odbija kolačiće, to možete učiniti preko podešavanja vašeg internet pretraživača. Ove opcije za navigaciju u vezi sa kolačićima se obično nalaze u menijima „Opcije“, „Alatke“ ili „Preference“.

Imajte na umu da ako deaktivirate čuvanje kolačića na svom uređaju, određeni delovi i funkcije veb stranice možda neće funkcionisati ispravno.

Da biste saznali više, možete pratiti dole navedene linkove :

Ovi podaci nam omogućavaju da saznamo više o poseti naše stranice od strane korisnika i omogućavaju nam da poboljšamo naš sadržaj i kvalitet usluga koje možemo da vam pružimo. Ovi podaci su potpuno anonimni, što znači da nemamo način da povežemo radnju na našem sajtu sa imenovanom osobom.

Osetljivi podaci

Ne prikupljamo nikakve takozvane „osetljive“ podatke. Odnosno podaci koji se odnose na rasno ili etničko poreklo, politička, filozofska ili verska mišljenja, članstvo u sindikate, zdravlje ili seksualnu orijentaciju.

Platforma za povezivanje

Platforma za povezivanje u našem privatnom prostoru je strogo rezervisana za članove komore.

Ako ste član komore, imate nekoliko opcija za kontrolu informacija koje će se pojaviti u imeniku kao i u modulu za povezivanje :

Možete odabrati da li ćete se pojaviti u imeniku ili ne kao kontakt : Ako odaberete ne, nećete se pominjati u imeniku. Nećete imati pristup povezivanju.

Možete izabrati ili ne da budete povezani : Ako ste odlučili da budete vidljivi u imeniku, ali ne želite da budete kontaktirani iz modula za povezivanje, samo vaša fotografija i vaše ime će se pojaviti kao kontakt u imeniku članova. Nijedna kontakt informacija neće biti objavljena, bez obzira na korisnika. U ovom slučaju nećete imati pristup povezivanju, i nećete moći da dobijete kontakt podatke od drugih članova.

Ako učestvujete u povezivanju : Samo vaša fotografija, vaše ime i vaša pozicija će se pojaviti u kontaktima u imeniku. Članovi mreže će imati pristup dugmetu zahteva za kontakt da bi dobili vaše kontakt podatke. Međutim, oni će dobiti kontakt podatke samo kada prihvatite vezu. Bez vašeg pristanka, nikome neće biti dostupne nikakve kontakt informacije.

Koja su vaša prava ?

Pravo na prenosivost

Od nas možete dobiti rezime ličnih podataka koje imamo o vama.

Imajte na umu da će od vas biti zatraženo da dokažete svoj identitet kako biste dobili ove informacije, a da će u slučaju zahteva za poštansku dostavu, administrativni troškovi vama slediti.

Pravo na ispravku

Imate pravo da dobijete ispravku ličnih podataka koji se odnose na vas ako su netačni. Pored toga, imate pravo da svoje nepotpune lične podatke popunite tako što ćete nam dostaviti dopunsku izjavu.

Pravo na zaborav

U bilo kom trenutku možete zatražiti od nas brisanje vaših ličnih podataka. Vaš zahtev će biti obrađen u najkraćem mogućem roku i vaši podaci će biti izbrisani ako njihova obrada nije neophodna u sledećim slučajevima :

  • Da se pridržava zakonske obaveze koja zahteva obradu predviđenu pravom Unije ili zakonom države članice kojoj odgovoran podleže, ili da izvrši zadatak u javnom interesu ili se odnosi na vršenje javnih ovlašćenja odgovornog;
  • Za uspostavljanje, ostvarivanje ili odbranu zakonskih prava.

Za sve naše komunikacije koje vam šaljemo putem e-pošte, imate opciju da se odjavite sa naše mejling liste koristeći vezu za odjavu u ovim porukama.

Za svaki od ovih zahteva možete nas kontaktirati na sledeću adresu: office@ccfs.rs

Promene naše politike privatnosti

CCI France Serbie može periodično ažurirati svoju politiku privatnosti. U slučaju materijalne promene, obaveštenje će biti objavljeno na našoj veb stranici zajedno sa vezom do naše ažurirane Politike privatnosti.

Share this page Share on FacebookShare on Linkedin