Naša misija

Francusko-srpska privredna komora (CCIFS) je osnovana 2005. godine kao poslovni klub. 2009. godine, dodeljen joj je status komore kada je postala član mreže Francuskih privrednih komora u inostranstvu (CCI France International).

MISIJA CCIFS-a 

  • animacija francusko-srpske poslovne zajednice kroz mnogobrojne događaje
  • omogućavanje članovima da postanu deo mreže preduzeća radi razmene informacija i programa pordške i ekpertize kojima ova mreža raspolaže
  • promovisanje Srbije i njenog tržišta u Francuskoj
  • pružanje direktnih usluga preduzećima koja žele da se informišu, trguju ili otvore svoje poslovanje u Srbiji. 

CCIFS broji danas više od 120 kompanija u Srbiji, praktično sve francuske kompanije u Srbiji i mnogobrojna srpska preduzeća. CCIFS organizuje za svoje članove raznovrsne aktivnosti koje imaju za cilj da povećaju listu kontakata i da razviju saradnju sa različitim partnerima. Svakog meseca, Komora organizuje raznovrsne poslovne događaje : susreti članova, radionice i obuke, okrugli stolovi u prisustvu visokih zvaničnika, razna networking okupljanja… Dva ključna događaja Komore su Gala veče i Francuska nedelja, i oba okupljaju najvažnije predstavnika francusko-srpske poslovne zajednice i mnogobrojne partnere.

CCIFS nudi isto tako usluge podrške preduzećima iz Francuske koja su zainteresovana za srpsko tržište. Usluge po meri su im na raspolaganju : istraživanje tržišta, pretraga potencijalnih partnera, organizovanje sastanaka sa potencijalnim partnerima, učestvovanje na sajmovima i raznovrsna predstavljanja njihovih proizvoda i usluga, podrška tokom implementacije na srpsko tržište (otvaranje preduzeća, usluge zapošljavanja, adresa ili kancelarija u biznis centru LeBooster, asistencija…)

Share this page Share on FacebookShare on Linkedin