EVENT BOOSTER 2019

U prelepom ambijentu hotela Metropol, 13. juna je organizovan prvi sajam organizacije događaja u Srbiji, ekskluzivni networking-koktel događaj pod nazivom EVENT BOOSTER namenjen članovima Francusko-srpske privredne komore ali i svim ostalim članovima poslovne zajednice u Srbiji. Tom prilikom, Francusko-srpska privredna komora, ugostila je preko 150 specijalno odabranih zvanica, dok je 21 izlagač predstavio svoje proizvode i usluge iz oblasti organizacije događaja.

Gde organizovati korporativnu proslavu? Kako izabrati savršenu dekoraciju, fotografa, muziku? Na koji način učiniti da događaj bude jedinstven, i ostane upamćen? Uz koju hranu? -  bila su ovo samo neka od brojnih pitanja na čije odgovore smo odgovorili predstavljajući paletu ponuđača usluga u organizaciji događaja na jučerašnjem sajmu.

Ovaj ekskluzivni sajam je organizovan sa ciljem da se predstavnicima poslovne zajednice, bilo da su članovi Francusko-srpske privredne komore ili ne, olakša poslovanje i omogući uvid u najbolje iz oblasti organizacije događaja u našoj zemlji. Predstavnici marketinga, PR-a, nabavke, komunikacija, ili zaduženi za organizaciju događaja u kompanijama bili su u mogućnosti da uz koktel uživaju u izvrsnoj ponudi prostora, dekoracije, muzike, fotografije, tehnike, agencija za organizaciju, itd, dok su izlagači su imali jedinstvenu priliku da uvećaju svoju vidljivost, steknu veći broj klijenata i prošire broj saradnika.

Share this page Share on FacebookShare on Linkedin