Događaji  •  Ekskluzivan događaj

Francuska Nedelja 2023

Passé

Događaj je završen.

Francuska nedelja 2023. počinje 16. novembra, tradicionalnom proslavom dočeka mladog Božole vina

Ove godine Vam pripremamo iznenađenja, budite spremni za Francusku nedelju, izdanje 2023.

Reč je o jednoj od najznačajnijih manifestacija Komore koja ima za cilj da promoviše francuske proizvode, ekspertizu i kulturu, kroz niz događaja koji se organizuju na više lokacija u glavnom gradu i šire.

16.11.2023 - Otvaranje Francuske nedelje i veče Božole-a: 
Otvaramo francusku nedelju, 16.novembra, i pravimo tradicionalnu proslavu-žurku kako bismo dočekali dolazak mladog vina Božole-a. To veče organizujemo takođe i degustaciju francuskih proizvoda, u cilju bolje promocije brendova, zahvaljujući kojima bi se gosti upoznali sa autentičnim francuskim proizvodima. 

16 – 23.11.2023 – Studentske radionice "Posle faksa biću..."
Serijal online radionica namenjenih studentima koji će imati šansu da se informišu i čuju iz prve ruke kako izgledaju raznovrsne profesije, kako doći do njih i kako napredovati. 

27.11.2023 – Wine Atelier
Zanimljiva interaktivna radionica o francuskim vinima !

20.11.2023 – Pekarska radionica 
Na francuski način, uz kroasane i bagete, prisutni će imati priliku da nauče kako da prave ova dva simbola francuskog pekarskog umeća !

20.11.2023 – VIP Projekcija filma ’’Čuvari formule’’ 

23.11.2023 – Poslovna konferencija : The Future od Work
Konferencija će okupiti ključne igrače iz Francuske i Srbije kako bi razgovarali o budućnosti rada uzimajući u obzir transformacione trendove kao što su radna snaga, radno okruženje, digitalizacija, ESG standardi i održivo poslovanje. 

16 – 23.11.2023 – Radionice " Savoir-Faire à la Française’’
Serijal online radionica namenjenih široj javnosti u okviru kojih će se učiti kako se prave bageti, kroasani, kako se uparuju sirevi sa vinom... 

TBC – Proglašenje pobednika velike CSR akcija za osnovne škole u Srbiji
Finale drugog izdanje velike CSR akcije biće održano u okviru ovogodišnje Francuske nedelje. I ove godine od đaka osnovnih škola tražimo da naprave konstrukcije od otpada, ovoga puta na temu Olimpijskih igara. 
 

Share this page Share on FacebookShare on Linkedin