RE-Bonjour Srbija

Passé

Događaj je završen.

Niz konferencija širom Srbije

Sa zadovoljstvom najavljujemo novi format događaja RE-bonjour Srbija koji pokrećemo od jeseni. Re-Bonjour Srbija je nastavak manifestacije Bonjour Srbija koju smo prethodne dve godine realizovali u saradnji sa članovima, kada smo posećivali gradove u Srbiji i sastajali se sa zvaničnim regionalnim vrhom i privrednicima.

Vođeni uspešnim izdanjima manifestacije Bonjour Srbija, odlučili smo da odemo korak dalje i da kompanijama širom Srbije stavimo na raspolaganje stručnost i iskustva naših preduzeća članica. Organizovaćemo niz konferencija širom Srbije gde ćemo lokalnim preduzećima predstaviti aktuelne teme iz poslovnog sveta i dati smernice i savete kako da uspešno posluju sa domaćim i ino partnerima. 

Organizator: Francusko-srpska privredna komora
Datum i lokacija: utorak 19.9.2023, Niš
Format: konferencija + networking koktel
Cilj: predstaviti se lokalnim preduzećima,dati smernice kako da unaprede poslovanje kroz različite teme: upravljanje rizicima, naplata potraživanja od domaćih i ino partnera, pravni saveti iz oblasti radnog prava, zaštite ličnih podataka (GDPR), digitalizacije, ESG, itd.
Govornici: članovi CCIFS iz relevantnih sektora (finansijski i poreski savetnici, advokati, IT preduzeća...)
Publika: regionalne kompanije i predstavnici državnih službi koji posluju sa privredom

Više detalja pogledajte OVDE.

Pozivamo sve zainteresovane članove da nam se obrate na office(@)ccfs.rs ili +381 11 4511 166 za više detalja i mogućnosti učestvovanja.

Share this page Share on FacebookShare on Linkedin