Partneri  •  Webinar

Dijalog 3.0 sa Poreskom upravom

Jezik Srpski

Događaj je završen *Ubacivanje događaja u kalendar ne znači da ste se prijavili. Morate popuniti prijavu da biste mogli prisustvovati događaju.

Dijalog 3.0 sa poreskom upravom organizovan u saradnji sa Francusko-srpskom privrednom komorom (CCIFS) i Komorom italijansko-spskih privrednika (CCIS)

 

Sa zadovoljstvom Vas pozivamo na online događaj “Dijalog 3.0 sa Poreskom upravom”, koji će se održati 26. novembra 2021. godine, od 13 do 15 časova, preko Zoom platforme.

Ovaj događaj organizujemo u saradnji sa Komorom Italijansko-srpskih privrednika (CCIS) i Nemačko-srpskom privrednom komorom (AHK) u cilju uspostavljanja kontinuiranog dijaloga privrede i zvaničnih institucija.

U okviru ovog online događaja imaćete priliku da čujete odgovore na preko 40 dostavljenih pitanja preduzeća, kao i da čujete novine iz oblasti Zakona o porezu na dohodak građana, Zakona o doprinosima za obavezno socijalno osiguranje, Zakona o porezu na dodatu vrednost, Zakona o porezu na dobit pravnih lica, itd. Ukoliko ne nađete odgovor za svoju problematiku, imaćete priliku da pitanje postavite tokom događaja.

Imate li pitanja ili nedoumica u vezi vaših poreskih obaveza, pravila ili podsticaja na koje Poreska uprava može da Vam da odgovor?

Pošaljite nam ih u kratkoj i konciznoj formi do četvrtka, 18.11.2021, u 11h, na office(@)ccfs.rs .

Sva pristigla pitanja će biti dostavljena Poreskoj upravi unapred i anonimno, u cilju pripreme.

Ne propustite ovu priliku, učestvujte u dijalogu sa Poreskom upravom!

Radni jezik : srpski.

Kotizacija za članove: 3.000 RSD + PDV po učesniku

Za nečlanove: 5.000 RSD + PDV po učesniku

Prijave na office(@)ccfs.rs 

 

 

Share this page Share on FacebookShare on Linkedin