Dijalog sa Ministarstvom za rad, zapošljavanjе, boračka i socijalna pitanja

Događaj je završen *Ubacivanje događaja u kalendar ne znači da ste se prijavili. Morate popuniti prijavu da biste mogli prisustvovati događaju.

 

Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da će se Dijalog sa Ministarstvom za rad, zapošljavanjе, boračka i socijalna pitanja, održati 25. februara 2021. g, od 11 do 13 časova, preko Zoom platforme.

Ovaj događaj organizujemo u saradnji sa Komorom Italijansko-srpskih privrednika (CCIS) i Nemačko-srpskom privrednom komorom (AHK) u cilju uspostavljanja kontinuiranog dijaloga privrede i zvaničnih institucija.

Ministarka g. Darija Kisić-Tepavčević otvoriće ovaj događaj.

Ispred ministarstva, na vasa pitanja će odgovarati:

  • Direktor Inspektorata za rad Milan Cvetkov
  • Direktorka Uprave za bezbednost i zdravlje na radu Dunja Radojičić
  • Načelnik Odeljenja za poslove u oblasti socijalnog dijaloga, kolektivnog pregovaranja i zarada u Sektoru za rad i zapošljavanje Dragana Kralj
  • Šef Odseka za normativne i studijsko-analitičke poslove u oblasti rada  Snežana Bogdanović
  • Rukovodilac Grupe za normativne i studijsko-analitičke poslove u oblasti zapošljavanja i ekonomskih migracija i nadzor u oblasti zapošljavanja Sanja Gavranović
  • Viši savetnik za kreiranje mera aktivne politike zapošljavanja Jelena Vasić

Molimo vas da nam do petka 19. februara, do 14 h, dostavite pitanja koja želite postaviti predstavnicima ministarstva da bismo ih mogli proslediti za pripremu.

Sve zainteresovane molimo da svoje učešće potvrde do 23. februara, do 15.00 časova, slanjem imena i prezimena Vašeg predstavnika, uključujući poziciju u kompaniji i kontakt, na office(@)ccfs.rs.
Tačna agenda događaja kao i link za online platformu biće naknadno dostavljeni.

Kotizacija za učešće je 3.000RSD (+PDV) po učesniku za članove, a 5.000RSD (+PDV) dinara za kompanije koje nisu članice.

Radni jezik događaja je srpski.


Za više informacija budite slobodni da nas dodatno kontaktirate.

Očekujemo Vas

Vaš CCIFS tim

 

Share this page Share on FacebookShare on Linkedin