Sastanak & Razmena

Dijalog sa Ministarstvom za zaštitu životne sredine

Prijavite se *Ubacivanje događaja u kalendar ne znači da ste se prijavili. Morate popuniti prijavu da biste mogli prisustvovati događaju.

 

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da će se Dijalog sa Ministarstvom za zaštitu životne sredine, održati 15. aprila 2021. g, od 11 do 13 časova, preko Zoom platforme.

Ovaj događaj organizujemo u saradnji sa Komorom Italijansko-srpskih privrednika (CCIS) i Nemačko-srpskom privrednom komorom (AHK) u cilju uspostavljanja kontinuiranog dijaloga privrede i zvaničnih institucija.

U skladu sa aktivnostima privrednih organizacija i u želji da što bolje oslušnemo potrebe naših članova, pomognemo im u prevazilaženju dnevnih problema i omogućimo pravovremeno informisanje o aktuelnim temama koje su u nadležnosti institucija RS, oblast delovanja Vašeg ministarstva se izdvojila kao jedna od najvažnijih i najinteresantnijih za naše članove.
Sam online događaj je zamišljen da bude interaktivan, a predloženi format uključuje kratko obraćanje predstavnika ministarstva i dijalog sa moderatorom u vidu odgovaranja na prethodno dostavljena pitanja, kao i pitanja koja se eventualno pojave i tokom samog dijaloga.

Radni jezik događaja je srpski.

Za više informacija budite slobodni da nas dodatno kontaktirate на office@ccfs.rs

 

Share this page Share on FacebookShare on Linkedin