Sektori & tržišta  •  Sastanak & Razmena

Onlajn dijalog: Izvoz ili otvaranje preduzeća u Srbiji

Događaj je završen *Ubacivanje događaja u kalendar ne znači da ste se prijavili. Morate popuniti prijavu da biste mogli prisustvovati događaju.

 

Srbija, ekonomski dinamična i industrijski jaka, ali takođe i zemlja sa poljoprivrednom tradicijom, poslednjih godina beleži brzi privredni rast.

Zahvaljujući dobrom upravljanju zdravstvenom krizom, solidnim ekonomskim osnovama pre krize, evropskim fondovima i međunarodnim donatorima za finansiranje velikih projekata, kao i potrošnji koja je i dalje dinamična Srbija će biti među zemljama koje su najmanje pogođene krizom usled pandemije virusa Covid-19, pri čemu se i očekuje se snažan ekonomski oporavak od 2021.

Bilo da želite da izvozite u Srbiju ili otvorite kompaniju u Srbiji i iskoristite neke od najpovoljnijih operativnih troškova na evropskom kontinentu, sada je vreme da razmislite o tome Srbiji, pogotovo jer imate mogućnost da iskoristite izvozne podsticaje i mnoge fiskalne ili novčane podsticaje.

Da bismo razgovarali o vašim projektima i procenili vaš potencijal na srpskom tržištu, nudimo vam ekskluzivni onlajn sastanak sa generalnom direktorkom Francusko-srpske privredne komore Sanjom Ivanić i šefom ekonomske službe francuske ambasade Fabrisom Blaskezom.

 

Registracija na: office(@)ccfs.rs

Datum i vreme: utorak, 24. novembar u 15:00.

 

 

Share this page Share on FacebookShare on Linkedin