Članovi

ADVANS Grupa izdvaja 50 miliona evra za akvizicije u Srbiji i šire

Grupacija u okviru koje se nalazi i naš član, kompanija Elsys Eastern Europe planira da zaposli još 350 inženjera u narednih godinu dana

ADVANS Grupa predstavlja inženjersku grupu kompanija koje su specijalizovane za pružanje usluga u oblastima embedded sistema, aplikativnog softvera i mašinskog projektovanja. Referentni je tehnološki partner, specijalista za inženjering elektronskih, softverskih i mehaničkih sistema. U Francuskoj je prisutna na devet lokacija, dok u Srbiji raspolaže sa tri tehnološka centra za pružanje usluga internacionalnim klijentima. 

Usled reorganizacije strukture kapitala ADVANS Grupa je 50 miliona evra izdvojila za investicije i dalji rast kroz procese spajanja i akvizicije kako na teritoriji naše zemlje, tako i u svetu. Interesovanje je usmereno ka kompanijama koje pružaju profesionalne inženjerske usluge u oblasti hardverskog, softverskog i mehaničkog inženjeringa.

Naš član, Elsys Eastern Europe je međunarodno predstavništvo ADVANS Grupe u Srbiji. Kompanija Elsys bavi se dizajnom, verifikacijom i validacijom kompleksnih elektronskih sistema. 

Ostale novosti

No news available.

Naši događaji

Share this page Share on FacebookShare on Linkedin