Članovi

Beogradski Aerodrom otvorio novi parking Tesla

Beogradski Aerodorom otvorio novi parking ''Tesla'' i time znatno povećao kapacitete.

U okviru radova na modernizaciji Aerodroma Nikola Tesla, nedaleko od aerodromskog robnog terminala na putu prema Surčinu, otvoren je parking „Tesla“, novo, izdvojeno parkiralište za automobile sa besplatnim autobuskim prevozom do terminala. Otvaranjem ovog parkinga, dostignuta je još jedna važna prekretnica u celokupnom planu modernizacije aerodroma koji sprovodi kompanije VINCI Airports.

 Ovaj savremeni, zvanični aerodromski parking, izgrađen je na asfaltu, i svojom površinom od 36.400 m² obezbeđuje dodatni kapacitet postojećem parkingu ispred zgrade terminala.

Parking „Tesla“ namenjen je putnicima koji planiraju kraći, srednji i duži boravak na aerodromu. Obezbeđeno je više od 1.500 parking mesta, od čega 798 za putnike. Preostala parking mesta namenjena su vozilima osoba sa smanjenom pokretljivošću, taksi vozilima, rent-a-car agencijama i vozilima zaposlenih. Parkiralište je opremljeno LED osvetljenjem, video nadzorom, najmodernijim sistemom kontrole pristupa, a u planu su i parking mesta sa punjačima za električna vozila kao i perionica.

Ostale novosti

No news available.

Naši događaji

Share this page Share on FacebookShare on Linkedin