Članovi

Blic dobija i svoje televizijsko izdanje sa našem članom, Ringier Serbie

[Translate to Serbe:]

Sa novim TV kanalom, Blic ulazi u novu eru zahvaljujući našem članu Ringier Srbija

Uoči obeležavanja 26 godina postojanja, Blic od ove jeseni dobija i svoje televizijsko izdanje. Medijska i tehnološka kompanija Ringier AG sa sedištem u Švajcarskoj, ovom značajnom medijskom investicijom podržala je kvalitet i širenje dometa i uticaja brenda Blic, koji je u Srbiji lider digitalnog izdavaštva već više od decenije.
 
Pokretanjem Blic TV, za dobro poznati medijski brend, koji je preko dve i po decenije prisutan na tržištu, na ovaj način počinje nova era. Istinite, tačne, pravovremene i proverene informacije ali i ekskluzivni zabavni sadržaj, od ove jeseni biće prisutni u domovima širom Srbije, Republike Srpske i Crne Gore i putem malih ekrana.

Jelena Drakulić Petrović, generalna direktorka Ringier Serbia: „Ponosni smo na činjenicu da su i naši poslovni rezultati deo međunarodnog rasta Ringier grupe i ulaganja u oblast medijskih brendova.  Naš uspeh dug 26 godina je jednako zasluga vlasnika firme koji posluju transparentno, fokusirano i uvek sa jasnom strategijom, kao i tima Ringier Serbia koji čini grupa izvanrednih individualaca.  Zadovoljstvo mi je što od ove jeseni nastavljamo da rastemo zajedno, širimo naš porfolio, domet i uticaj, i informišemo i zabavljamo naše čitaoce i putem Blic televizije.“

Ostale novosti

No news available.

Naši događaji

Sajam & Salon  • …

Sajam "Moja frankofona karijera"

Le CCIFS, en partenariat avec l'Université de Niš et l'Institut français de Serbie vous invite à participer au Salon "Carrière francophones"

Share this page Share on FacebookShare on Linkedin