Gala veče

CCIFS Grand Prix 2019 : Coface kandidat za Grand prix nagradu u oblasti Inovacija

Na Gali ove godine će se održati i Grand Prix 2019 CCIFS. Kompanija Coface, član Francusko-srpske privredne komore, ove godine je kandidat za nagradu u oblasti inovacija.

Market place”- B2B online platforma kreirana u svrhu povezivanja nosioca “Excellent SME” sertifikata, izdavaoca sertifikata-Privredne komore i partnera-Coface kancelarije uključene u evaluaciju kompanija.

Platforma omogućava kako bolju međusobnu komunikaciju tako i bolju vidljivost kompanija nosioca i njihovih ponuda na internetu. Svaka kompanija ima javni profil dostupan svima , što doprinosi većoj vidljivosti brenda. Komunikacija među članicama je direktnai njihova ponuda je vidljiva i u drugim državama.

Ovaj projekat povezuje sve nosioce  “Excellent SME” sertifikata iz regiona.

 Interaktivna platforma doprinosi transparentnijem poslovanju-kupac i prodavac su sertifikovane kompanije. Njene prednosti i benefiti koje donosi su: Ekskluzivnost - samo nosioci Excellent SME mogu pristupiti. Sigurnost- kupci i prodavci su nosioci Excellent SME sertifikata. Benefiti - ekskluzivni popusti, posebne ponude, umrežavanje, promocija.

B2B Market na https://market.excellentsme.com Excellent SME Market povezuje najbolje

Platforma ima oko 2300 aktivnih članova.

Nova http://www.excellentsme.com    stranica ,EXCELLENT SME SERTIFIKAT- tri stuba poverenja.

Platforma predstavlja novi vid komunikacije u skladu sa novom erom digitalizacije, dostupna 24-7 sa trenutni ažuriranjem sadržaja.

Online platforma “Market place” nadovezana na SafeSigned tehnologiju koja se koristi u zaštiti Excellent SME sertifikata i website-ova koje štiti.

SafeSigned tehnologija obuhvata zaštitu

• proaktivna phishing i zaštita od kopiranja.

• 24/7 monitoring pristupa web stranici.

• Personalizovana tehnologija unakrsnog potpisa; Vaš lični potpis se pojavljuje na svakom pojedinačnom pečatu na bilo kom web sajtu koristeći SafeSigned tehnologiju. Kada vidite Vaš lični potpis, sigurni ste.

Da li je stvaran rizik da neko zloupotrebljava ime Vaše kompanije i upravlja lažnim web sajtom pod logotipom vaše kompanije?

 

Da. 75.000 “phishing” (lažnih) web lokacija se kreiraju nedeljno, a zloupotreba identiteta predstavlja ozbiljan problem na globalnom nivou.

Ostale novosti

No news available.

Naši događaji

Share this page Share on FacebookShare on Linkedin