Komora

CCIFS na sajmu GLOBAL INDUSTRIE u Lionu

Na GLOBAL INDUSTRIE sajmu Francusko-srpska privredna komora predstavila je mogućnosti koje srpsko tržište nudi francuskim preduzećima

Od 07. do 10. marta 2023. godine, CCIFS je imala zadovoljstvo da učestvuje na sajmu GLOBAL INDUSTRIE u Lionu, jednom od vodećih svetskih sajmova posvećenih razvoju industrije, i da tom prilikom predstavi mogućnosti koje srpsko tržište nudi francuskim preduzećima 

Usmeren ka industriji budućnosti i internacionalnoj saradnji, ovaj događaj okuplja start-apove, velike grupe, podizvođače, proizvođače opreme i mnoge druge.

Širok spektar različitih izlagačkih struktura nudi raznovrsne usluge i proizvode (dizajn, proizvodnja, održavanje, obuka, itd.) i utiče na situacije na brojnim tržištima (transport, energetika, poljoprivredno-prehrambena, hemikalije, kozmetologija i farmacija, mehanika, itd.).

Po drugi put CCIFS mogla je da doprinese razvoju ovakvog događaja i podeli svoje stavove i iskustva sa mnogim kolegama iz međunarodne zajednice CCIF (Alžir, Belgija, Mađarska, Španija, Maroko, Malezija, Poljska, Portugal, Rumunija, Češka i Švajcarska).

Ostale novosti

No news available.

Naši događaji

No event matches your search

Share this page Share on FacebookShare on Linkedin