Novi članovi

CCIFS želi dobrodošlicu svom novom članu - Raiffeisen Bank Srbija

Raiffeisen banka a.d. Beograd je jedna od vodećih banaka u Srbiji po svim najvažnijim kriterijumima. Svoje poslovanje u Srbiji započela je 2001. godine, kao prva domaća banka u stoprocentnom stranom vlasništvu. Raiffeisen banka posluje u okviru grupacije Raiffeisen Bank International, jedne od najvećih bankarskih grupacija u srednjoj i istočnoj Evropi.

Kao banka sa univerzalnim poslovanjem, Raiffeisen nudi sve vrste bankarskih usluga u skladu sa zapadnim standardima, uz istovremeno razumevanje specifičnosti i mogućnosti koje pruža domaće finansijsko tržište. Svoje aktivnosti danas razvija u tri pravca: poslovanje sa stanovništvom i malim preduzećima, poslovanje sa privredom, upravljanje sredstvima i investiciono bankarstvo.

Mreža Raiffeisen banke pokriva 86 poslovnica širom Srbije, u njoj radi preko 1.500 zaposlenih, a kapital banke iznosi gotovo pola milijarde evra.

Dokaz uspešnosti Raiffeisen banke su i brojna priznanja za najbolju banku koja je od početka svog poslovanja dobijala od strane renomiranih međunarodnih finansijskih magazina, kao što su: Euromoney, The Banker, Global Finance i EMEA Finance. Banka je je dobitnik i prestižne nagrade za „Najbolju digitalnu banku“ od strane magazina Global Finance.

Pored vrhunskih poslovnih rezultata, Raiffeisen banka neguje i odnose uvažavanja i solidarnosti sa širom zajednicom, jer želi da etički i odgovorno pristupi svim segmentima društva, poslovne zajednice, ali i okoline u kojoj posluje. Tokom proteklih 18 godina poslovanja u Srbiji banka je svojim donacijama pružila podršku mnogim institucijama, kao i pojedincima kojima je pomoć bila najpotrebnija.

Kompletnu ponudu bankarskih usluga Raiffeisen Banke pogledajte ovde.

Ostale novosti

Naši događaji

No event matches your search

Share this page Share on FacebookShare on Linkedin