Članovi

Čestitamo našim članovima na nagradama Privredne komore Srbije

[Translate to Serbe:]

Članovi Francusko-srpske privredne komore, među kojima je i član pokrovitelj, dobili su priznanja za najuspešnija privredna društva i pojedince

Među najuspešnijim privrednim društvima i pojedincima čiji su poslovni uspesi obeležili 2022. godinu našli su se Pascal Marmoy, direktor Le Bélier Kikinda, Nikola Vuletić, predsednik Izvršnog odbora UniCredit Banke, kao i kompanija Transfera. Pascal Marmoy i Nikola Vuletić dobili su nagradu za poslovnog lidera koju dodeljuje Privredna komora Srbije, dok je kompanija Transfera dobila priznanje za poslovni uspeh. Nagradu za poslovnog lidera dobilo je 17 pojedinaca, dok broj nagrada za poslovni uspeh iznosi 21. Kako ističe Ljubinko Gobeljić, predsednik kompanije FPM Agromehanika, i predvodnik poslovnih lidera Srbije, prethodnu poslovnu godinu obeležili su izazovi i neizvesnosti čijem prevazilaženju je pomogla dobra organizacija i zaposleni koji su u pravom trenutku donosili prave odluke.

Le Bélier Kikinda posluje u Srbiji od 2003. godine, dok član pokrovitelj Francusko-srpske privredne komore postaje 2016. godine. Osnovna delatnost preduzeća jeste proizvodnja aluminijumskih komponenti za automobile. 

U Srbiji UniCredit Banka posluje od 2001. godine, dok član Francusko-srpske privredne komore postaje 2016. godine. UniCredit Banka je među vodećim bankama u Srbiji, i članica UniCredita, uspešne panevropske poslovne bankarske grupe.

Kompanija Transfera je 2003. godine osnovana u Beogradu. Član Francusko-srpske privredne komore postaje 2021. godine.

Čestitamo našim članovima na nagradama, i želimo puno uspeha i u ovoj poslovnoj godini.

Ostale novosti

No news available.

Naši događaji

No event matches your search

Share this page Share on FacebookShare on Linkedin