Komora  •  Članovi  •  Sportski događaj

Olympic Games warm-up with the global French Chamber network

Želite li da promovišete benefite fizičke aktivnosti i angažovanje svojih kolega u društveno-odgovorne svrhe? CCIFS vas sa zadovoljstvom vas poziva, da drugu godinu za redom učestvujete u interaktivnom sportskom izazovu na globalnom nivou sa našom mrežom Francuskih Privrednih Komora u inostranstvu!
U partnerstvu sa 24 druge francuske privredne komore širom sveta, ova jedinstvena inicijativa je sjajan način da pokrenete svoje telo, probudite timski duh i uživate sa svojim kolegama. Namenjena svima, bez obzira na vašu fizičku spremnost, kroz izazov ćete meriti svoje korake, ali ćete takođe prikupljati dodatne poene putem fotografisanja, zabavnih dnevnih izazova i kviz pitanja.

► Ko može da učestvuje?

Svi članovi CCIFS kao i druge kompanije imaju pravo da učestvuju. Možete prijaviti svoju firmu za izazov u trajanju od četiri nedelje (od 8. aprila do 5. maja) u grupama od pet kolega (vaša firma može prijaviti više od jedne grupe). Poeni će se prikupljati za sve oblike vežbanja, uključujući šetnju, trčanje, vožnju bicikla i još mnogo toga, uz dodatne poene koji će biti mogući kroz redovne kvizove.

► Koliko košta?

Članovi: 280 EUR / po timu (5 osoba)
Ne-članovi: 390 EUR / po timu (5 osoba)

Možete prijaviti više timova po firmi. 

PRIJAVITE SE OVDE

► Da li mogu da učestvujem kao sponzor?

Iskoristite povećanu vidljivost vaše firme i podržite značajnu inicijativu postajući sponzor. Ako ste zainteresovani,  kontaktirajte nas na nina.robovic@ccfs.rs za više detalja.

► Nagrada za pobednika CCIFS izazova

Najbolji tim u Srbiji dobiće Trofej CCIFS-a, a svaki član tima će dobiti 2 besplatne pozivnice za otvaranje francuske nedelje u Beogradu i veče Beaujolais Nouveau (20. novembar 2024).

Pre početka Izazova biće organizovan vebinar za sve učesnike kako biste dobili odgovore na sva vaša pitanja i dobili sve informacije koje su vam potrebne!

Ostale novosti

No news available.

Naši događaji

No event matches your search

Share this page Share on FacebookShare on Linkedin