Događaji  •  Partneri  •  Komora  •  Članovi  •  Ekskluzivan događaj  •  Poseta preduzeću

Članovi CCIFS posetili Kikindu u okviru događaja ''Bonjour Kikinda''

[Translate to Serbe:]

U Kikindi je održan događaj pod nazivom Bonjour Kikinda, koji je okupio institucionalne predstavnike, lokalne privrednike i CCIFS

U zgradi opštine grada Kikinde, g. Nikola Lukač, gradonačelnik Kikinde poželeo je dobrodošlicu Nj.E. Pjeru Košaru, ambasadoru Francuske u Srbiji,  g. Draganu Stokiću, predsedniku Francusko-srpske privredne komore i delegaciji preduzeća članica Francusko-srpske privredne komore. On se osvrnuo na potencijale grada Kikinde i severno banatskog okruga istakavši da mu je posebno drago što je interesovanje za događaj Bonžur Kikinda veliko, pre svega zbog prisustva dveju velikih firmi Mecafor i Le Belier koja su primeri uspešnih francuskih investicija i dobrog poslovanja u Kikindi.

Nj.E. Pjer Košar, ambasador Francuske u Srbiji, podvukao je značajan rast ekonomskih razmena Francuske i Srbije i izrazio zadovoljstvo što je u Kikindi sa delegacijom francuskih preduzeća, istakavši da su ovakvi događaji ojačanje veza Srbije i Francuske.

Zvanicama se obratio i predsednik Francusko-srpske privredne komore Dragan Stokić istakavši da je manifestacija Bonžur Srbija inovativni koncept regionalnog umrežavanja kroz susrete sa gradskim institucijama i privredom sa ciljem sagledavanja ekonomskih potencijala regiona i gradova Srbije sa jedne strane i uspostavljanje lokalne saradnje sa privrednim subjektima u gradovima i preduzećima članovima Francusko-srpske privredne komore sa druge strane.

Nakon prezentacije poslovnih prilika ovog dela Srbije i B2B sastanaka članica Francusko-srpske privredne komore i lokalnih privrednika, organizovana je poseta francuskih fabrika Mecafor i Le Belier, gde su prilikom obilaska gosti mogli da vide proizvodne procese i čuju više o samoj fabrici i proizvodnji.

Ostale novosti

No news available.

Naši događaji

No event matches your search

Share this page Share on FacebookShare on Linkedin