Članovi

Crédit Agricole Banka imenovala je novog Predsednika Izvršnog odbora - g.Gianluca Borrelli

Gospodin Borrelli dolazi sa izazovnog tržišta Italije gde je stekao 25 godina profesionalnog iskustva, radeći na značajnim pozicijama u različitim poslovnim segmentima. Rođen je 1972. godine u Milanu, a nakon sticanja Master diplome iz ekonomskih nauka, karijeru je gradio u Banca Intesa i Cariparma, koja je 2007. godine postala deo Crédit Agricole grupe. Pre angažmana u Srbiji, radio je kao Generalni direktor Crédit Agricole Leasing Italia, Eurofactor Italia i Crédit Agricole Carispezia.

„Veliko mi je zadovoljstvo što sam dobio priliku da preuzmem ovu izazovnu poziciju. U ovom trenutku, moj fokus je na onome što možemo da uradimo kako bismo dodatno podržali naše klijente, kolege i društvo u celini, istovremeno pružajući i snažnu podršku inicijativama koje su već pokrenute od strane Narodne banke Srbije i Vlade.


Kao deo Crédit Agricole grupe, jedne od najsnažnijih finansijskih institucija na svetu, mi ćemo uraditi sve što je potrebno kako bismo podržali realnu ekonomiju i sigurnost štednje naših klijenata.


Udvostručili smo napore da sagledamo potrebe svojih klijenata i da im svakodnevno pružamo podršku u vezi sa digitalnim servisima Banke. Pokrenuli smo i nekoliko inicijativa poput besplatnog dozvoljenog minusa za sve zdravstvene radnike koji se bore u prvim redovima, i kojima bih ovom prilikom želeo lično da se zahvalim.


Crédit Agricole Srbija želi da bude tu za svoje klijente u ovim izazovnim vremenima i da pomogne u obnovi ekonomskog rasta, čvrsto sam uveren u brz oporavak i zasluženu pozitivnu budućnost Srbije,” izjavio je gospodin Borrelli. 

Kao novi Predsednik Izvršnog odbora, gospodin Borrelli biće odgovoran za poslovanje Crédit Agricole banke u Srbiji, koja sa svoje 74 filijale i preko 900 zaposlenih, pruža usluge za gotovo 300.000 klijenata.

Ostale novosti

No news available.

Naši događaji

Share this page Share on FacebookShare on Linkedin