Novi članovi

DIPOS doo, kompanija koja upravlja, izdaje i održava portfolio nekretnina u vlasništvu Republike Srbije u Beogradu, je postala član CCIFS-a

Radi se o portfoliu nekretnina u vlasništvu Republike Srbije na atraktivnim lokacijama u Beogradu za potrebe diplomatskih i stranih misija.

Usluge kompanije Dipos doo uglavnom su namenjene poslovnim i životnim potrebama diplomatskih i stranih poslovnih predstavništava i njihovih članova. Kompanija može ponuditi veliki izbor kvalitetnih i istorijski poznatih zgrada i nekretnina na najatraktivnijim lokacijama u Beogradu. Pored usluge iznajmljivanja, kompanija Dipos doo pruža usluge investicionog i tekućeg održavanja nekretnina kojim radi na uvećavanju vrednosti državne imovine i doprinosi kvalitetu života svojih klijenata.

Ispod možete naći junski bilten koji je pripremila ova kompanija, kao i prezentaciju petogodišnjeg godina rada kompanije i postignutih rezultata.

Posetite web sajt kompanije DIPOS doo klikom OVDE.

Documentation

Download DIPOS_-_Junski_Newsletter_-_srpska_verzija.pdf  (PDF • 11 MB) Download DIPOS-Petogodish__i-izveshta__.pdf  (PDF • 2 MB)

Ostale novosti

No news available.

Naši događaji

No event matches your search

Share this page Share on FacebookShare on Linkedin