Članovi

Direktorka kompanije Arhi.pro dobitnica nagrade udruženja poslovnih žena Srbije

[Translate to Serbe:]

Anji Ivani Milić iz kompanije Arhi pro, koja ima 180 zaposlenih, uručena je ovogodišnja glavna nagrada Cvet uspeha za ženu zmaja

Anji Ivani Milić, suvlasniku i direktoru kompanije Arhi pro, koja ima 180 zaposlenih, uručena je ovogodišnja glavna nagrada Cvet uspeha za ženu zmaja koju dodeljuje Udruženje poslovnih žena Srbije. O poslovnom okruženju u kome provodi dosta vremena, o svojoj karijeri i arhitekturi govorila je za Infobiz. Anja Ivana je istakla da investitorska gradnja podrazumeva komercijalnu gradnju velikih površina i velikih profita i da smo, u okvirima takvih budžeta, svi na ivici da izgubimo arhitekturu kao umetnost, kao ekspresiju, kao kvalitetan stil.

„U masovnoj gradnji nema te umetnosti, a ona nije samo karakteristika naše zemlje, nego i u svetu. Negde se investitori odlučuju da prave „ajkonik“ arhitekturu, koja je veliki tehnološki napredak, ovde nažalost pričamo o stambenoj gradnji i komercijali“, kaže direktorka Arhi pro.

 „Ja radim 20 godina i mogu da kažem da u tom periodu svi koji rade i stvaraju, rade sa velikim rizikom – prihvatanje rizika je odlika i odluka svakog preduzetnika, ne bih mogla da kažem da li je bilo lošije pre 2000. godine ili je lošije sada, svako vreme nosi krize“, kaže Anja Ivana Milić i naglašava da one nisu samo lokalne, već i globalne.

Ostale novosti

No news available.

Naši događaji

No event matches your search

Share this page Share on FacebookShare on Linkedin