Novi članovi

Egis Group je naš novi član

Francuska inženjerska kompanija, koja je između ostalog uključena u projekat beogradskog metroa, pridružuje se CCIFS-u.

Francuska inženjerska grupa, koja već dugo posluje u Srbiji, prisutna je u sektorima urbanog razvoja, saobraćajne infrastrukture, voda i životne sredine. Egis takođe radi na putevima i na aerodromima.

Kao jedan od svetskih lidera u građevinarstvu i ekonomskim i institucionalnim savetodavnim uslugama, kompanija se između ostalog bavi i velikim izazovima sadašnjice i budućnosti, kao što su: klimatske promene, digitalna revolucija i porast stanovništva. Egis tako pruža inovativna rešenja iz oblasti transporta, građevinarstva i infrastruktura, čime u velikoj meri doprinosi oblikovanju sveta sutrašnjice. Egis ima 18.000 zaposlenih u više od 100 zemalja širom sveta.

Kompanija posebno ulaže u projekat beogradskog metroa izvođenjem idejnih studija za Liniju 1. Prošle godine Egis je sa gradom potpisao novi ugovor o izradi idejnih studija - projekata za Liniju 1 Fazu 2 i Liniju 2. Srpska filijala Egisa će obezbediti preliminarne studije, procenu uticaja na društvo i  životnu sredinu, tehničke specifikacije i izveštaj o izvodljivosti.

Ostale novosti

No news available.

Naši događaji

No event matches your search

Share this page Share on FacebookShare on Linkedin