Novi članovi

Elnos Grupa se pridružuje CCIFS

Naš novi član predstavlja internacionalni koncern za elektroenergetiku sa impozantnom tradicijom dugom preko 75 godina.

Elnos Srbija je danas jedna od vodećih elektroenergetskih kompanija u matičnoj zemlji. Operativni timovi ove kompanije do sada su realizovali mnogobrojne projekte rekonstrukcije, modernizacije i izgradnje objekata do 400 kV i tako kompaniju svrstali u red vodećih i ekspertskih u ovoj oblasti.

Od svog osnivanja do danas, snage Elnos Srbije su stavile poseban naglasak na stvaranje i realizaciju svih dugoročnih prilika za rast i razvoj kompanije. Kao jedan od dva najveća resursna centra Elnos Grupe, učestvovala je u izgradnji savremenih elektroenergetskih sistema, kreiranju inovativnih rešenja za održivu energetsku budućnost širom regiona i Evrope. Elnos Grupa je internacionalni koncern koji posluje u čak 18 država regiona i Evrope i zapošljava više od 650 radnika, pri čemu kompanija poseban naglasak stavlja na izvrsnost u inženjeringu i kreiranje dugoročnih prilika za rast i razvoj.

Jedan od značajnih uspeha kompanija je ostvarila u oblasti obnovljivih izvora energije, gde je realizovala kapitalne projekte, ne samo u oblasti hidro i vetro energije, već i pionirske "zelene projekte" u oblasti termo energije. Na ovim projektima, važnim za obezbeđenje energetskih resursa budućnosti, Elnos Srbija je sarađivala sa svetskim liderima, donoseći tako najmodernija tehnička rešenja i inovacije u matičnu zemlju.

Posebno se ističe njen portfolio u oblasti infrastrukture i proizvodnje. U segmentu infrastrukture za saobraćaj, kompanija je jedna od retkih u regionu koja projekte iz oblasti kontaktnih mreža može realizovati po sistemu "ključ u ruke".

Ostale novosti

No news available.

Naši događaji

Share this page Share on FacebookShare on Linkedin