Grupa Accor stiže i u Srem

Ugovor o franšizi potpisan između francuske grupe Accor i domaće Promont grupe.

Potpisan je ugovor o franšizi između francuske Accor grupe i domaće Promont grupe, čime će hotel Fruške terme postati prvi Movenpick hotel u Srbiji, stavljajući ovaj banjski kompleks na svetsku turističku mapu.

Movenpick je deo Accor grupe, sa više od 5.300 hotela i 10.000 restorana u 110 zemalja. U Srbiji je već prisutan sa nekoliko brendova, poput hotela Mama Shelter i Mercure Belgrade Excelsior.

Ovaj novi hotel nudiće 201 moderno dizajniranu sobu vrhunskog kvaliteta sa balkonima sa kojih se pruža pogled na Nacionalni park Banju Vrdnik i Frušku goru, najstariji nacionalni park u Srbiji. Gostima će na raspolaganju biti i dva restorana i  2 bara.

Do sada je u kompleks uloženo više od 70 miliona evra.

Srbija postaje jedno od ključnih Accor-ovih tržišta u jugoistočnoj Evropi sa ambicioznim planom razvoja, koji će dodatno pomoći posetiocima iz cele Evrope i ostatka sveta da otkriju lepotu regiona.

Konačno, brojke govore da je Srbija danas otvorena za poslovanje, posebno u sektoru turizma i ugostiteljstva: u prvih pet meseci ove godine broj turista veći je za 70,8 odsto u odnosu na prošlu godinu.

Ostale novosti

No news available.

Naši događaji

No event matches your search

Share this page Share on FacebookShare on Linkedin