Poslovne vesti  •  Događaji  •  Članovi

Hyatt Regency Beograd organizuje 26. humanitarni izbor najlepše novogodišnje jelke

Hotel Hyatt Regency i BELhospice Vas pozivaju da im se i ove godine pridružite na tradicionalnoj humanitarnoj manifestaciji

Dvadeset šesti put organizujemo ovu dobrotvornu prazničnu manifestaciju prilikom koje će svoju kreativnost predstaviti kompanije učesnice, čiji će zaposleni stvarati prazničnu čaroliju ukrašavajući jelke postavljene u centralnom delu hotela u periodu od 04. decembra 2022. do 15. januara 2023. godine.

Ukupan iznos participacije učesnika biće doniran BELhospice centru za palijativno zbrinjavanje koji će novac iskoristiti za pružanje besplatnih usluga palijativnog zbrinjavanja deci sa životno ograničavajućim i ugrožavajućim bolestima u njihovim domovima. U tu svrhu BELhospice centar je angažovao dve medicinske sestre koje će pružati kućnu negu deci koja boluju od teških bolesti. Usled nedostatka sredstava, veliki broj dece u Beogradu ne dobija adekvatnu kućnu negu koja bi im pomogla i olakšala svakodnevne aktivnosti.

BELhospice centar pruža besplatne usluge palijativnog zbrinjavanja pacijentima obolelim od raka i članovima njihovih porodica kroz uslugu Pomoć u kući i uslugu Hospice dnevnog centra i obezbeđuje ortopedska pomagala i higijensku opremu za njih. Njihova vizija je da svi pacijenti u Srbiji oboleli od raka u uznapredovalom stadijumu dobiju odgovarajuće palijativno zbrinjavanje, u odgovarajuće vreme, kako bi svaki trenutak živeli dostojanstveno, pored svojih najmilijih.

Tema ovogodišnjeg takmičenja biće „Donesimo ljubav i radost ovog Božića”.

Praznici predstavljaju period u godini kada kroz magičnu atmosferu prenosimo ljubav i radost iz svojih domova na druge. Kada negujemo radost i ljubav, deleći ih nesebično, učimo najmlađe važnostima pravih životnih vrednosti i prazničnom duhu.

Kotizacija za ovogodišnje učešće iznosi 1000 EUR, a iznos se uplaćuje u dinarima, direktno na račun BELhospice centra.

Najlepše Vas molimo da potvrdite učešće do 21. novembra putem e-maila: ivana.kandic@hyatt.com.

Ostale novosti

No news available.

Naši događaji

Share this page Share on FacebookShare on Linkedin