Individualni susreti sa predstavnicima vrhunskih svetskih poslovnih škola - Jedan na jedan MBA i Masters skup u Beogradu

Individualni susreti sa predstavnicima vrhunskih svetskih poslovnih škola - Jedan na jedan MBA i Masters skup - Beograd, 27-28 Novembar 2019! Access MBA i Access Masters pruža poslovnim stručnjacima priliku da saznaju o vrhunskim MBA i Masters programima tokom ličnog razgovora sa predstavnicima nekih od najboljih svetskih poslovnih škola.

Kada se prijavite za Jedan-na-jedan MBA i Masters skup, vaš profil se pažljivo upoređuje i odabira za pojedinačne sastanke sa predstavnicima poslovnih škola koje odgovaraju vašim potrebama i očekivanjima.

U danu kada se održava događaj, pruža vam se prilika da:

  • Prisustvujete individualnim 20-minutnim sastancima sa rukovodiocima za prijem na MBA programe
  • Dobijete personalizovanu procenu profila i orijentaciju od strane stručnih MBA konsultanata i GMAT instruktora
  • Masters otvoreni sajam na kojem vrhunski univerziteti predstavljaju master programe iz oblasti finansija, menadžmenta, marketinga, nauke, inženjeringa, tehnologije, matematike
  • Saznate informacije od predstavnika škola i diplomaca na panel diskusijama
  • Dobijete pristup fondu za stipendiranje MBA i Masters programa vrednom više od 2 miliona EUR
  • BESPLATAN vaučer za vodeći portal za digitalno učenje – DigitalEdu

+ Osvojite posetu školi po izboru!

IskImaćete priliku da se lično povežete sa najboljim poslovnim školama na svetu, kao što su sledeće: Vienna University, SDA Bocconi, EU Business School, IE Business School, University of Sheffield, Syracuse University, Hult, Vlerick Business School, ESMT, Politecnico di Milano i mnoge druge.

Savetnik za Access MBA i Masters će vas kasnije kontaktirati da biste razgovarali o svom projekti i zakazaće vam pojedinačne sastanke sa univerzitetima koji vas interesuju, a koji učestvuju na događaju. Oristite prednosti ovih usluga - potpuno besplatno - prijavite se ovde sada! Registrujte ovde:

 

Access Masters 28. Novembar: https://www.accessmasterstour.com/link/DzH

 

Access MBA 28. Novembar: https://www.accessmba.com/link/DzI

 

Ako se prijavite najmanje 10 dana pre MBA i Masters skupa, dobićete procenu profila i priliku za lične konsultacije koje će vam pomoći da odredite koji je MBA i Mastes program najpogodniji za vas.

Ostale novosti

No news available.

Naši događaji

Share this page Share on FacebookShare on Linkedin