Intervju  •  Članovi

Intervju sa našim novim članom pokroviteljem : Mazars

[Translate to Serbe:]

Otkrijte Mazars Srbija, novog pokrovitelja Francusko-srpske privredne komore, njihove aktivnosti, projekte i planove u Srbiji.

Nakon što su su ugostili članove u svojim prostorijama, i predstavili svoje aktivnosti prošlog marta, kolege iz Mazarsa su odvojili malo vremena da odgovore na naša pitanja i tako nam detaljnije predstave šta se trenutno dešava kod njih, i kakvi su im planovi za budućnost.

Šta možete da nam kažete o Mazars-u u Srbiji?

Možda bi se Mazars u Srbiji najbolje mogao opisati jednom rečju – a to je rast. Od samog otvaranja 2020. godine, pa do danas, naš tim se proširio do skoro 35 zaposlenih, i to u najizazovnijim trenucima, za vreme pandemije korona virusa, i kasnije rata u Ukrajini, koji je značajno uticao na sve kompanije koji posluju u Srbiji. Imajte na umu, da globalno Mazars porodica broji 40.000 ljudi – svi oni se suočavaju sa istim globalnim izazovima, a namerno koristimo reč porodica, jer radimo kao jedan integrisan tim, pomažemo se i sarađujemo. Ako biste ušli u prostorije Mazarsa u Srbiji, videli biste nasmejana, mlada lica, kojima je posao u Mazarsu prvi, a mnogi od njih i dalje studiraju, uz vredno sakupljanje znanja u kompaniji. Poznati smo i po tome što bez rezerve dajemo podršku i prenosimo znanje; jer Mazars Srbiju vode iskusni partneri sa višgodišnjim, a neki i višedecenijskim iskustvom u reviziji, računovodstvu, poreskom i finansijskom savetovanju i payroll-u.

Na šta su usmerene vaše aktivnosti ?

Ponosimo se time da smo uvek podrška klijentima, i zaista naš moto jeste osluškivanje potreba svakog klijenta ponaosob. Pratimo sve što se dešava globalno i onda prilagođavamo naše usluge lokalno. Naš cilj je da ih rasteretimo, kako bi mogli da se bave drugim stvarima, da im pružimo prava i održiva rešenja. Mi smo jedan tim koji omogućava doslednost i kvalitet – nudimo ekspertizu u reviziji, poreskom i finansijskom savetovanju.  Naši klijenti dolaze iz svih mogućih sfera od farmaceutske i prehrambene industrije do infrastrukture i IT sektora.

Kakvi su vam planovi za naredni period?

Tim Mazarsa u Srbiji se konstantno širi – do kraja godine očekujemo dolazak još kolega. To svakako podrazumeva i otvaranje nove kancelarije koja će biti prilagođena našim potrebama. Ona će biti dovoljno velika, a imaće sve ono što je potrebno, ovoj sve većoj porodici, da radi ono što najbolje ume – služi klijentima.  Takođe, u planu je i veliki broj obuka i radionica, ne samo u Srbiji, nego i drugim državama. Samo tokom oktobra, kolege dva puta idu u Bukurešt na profesionalno usavršavanje. Internacionalna saradnja nastavlja se nesmanjenim tempom i do kraja godine.

Kakvo vam je dosadašnje iskustvo sa Francusko-srpskom privrednom komorom ?

Dosadašnje iskustvo pokazuje da je saradnja Mazarsa sa vrhunskim profesionalcima, na obostrano zadovoljstvo, dugoročna, i na kraju krajeva i prevazilazi okvire poslovne saradnje, ona je i prijateljska. Francusko-srpska privredna komora je primer takve saradnje. Komunikacija sa njima je laka, tu su vrhunski stručnjaci koji osluškuju naše potrebe i reaguju u skladu sa tim. U tom smislu, pomenuli bismo veliku podršku koju nam je Komora pružila prilikom Launch eventa, kao i opširnu u ponudu različitih aktivnosti. Raduju nas budući zajednički projekti

Ostale novosti

No news available.

Naši događaji

Share this page Share on FacebookShare on Linkedin