Članovi

Kandidat za GRAND PRIX 2024 u CSR kategoriji – Total Energies – Bezbednost mladih u saobraćaju

Tokom ovogodišnjeg Gala večeri, koja će se održati 23. aprila, organizovaćemo tradicionalnu ceremoniju dodele Grand Prix CCIFS nagrada

TotalEnergies Marketing Serbia je u saradnji sa Agencijom za bezbednost saobraćaja i Saobraćajnim fakultetom u Beogradu organizovala tribinu pod nazivom „Bezbednost mladih u saobraćaju”. Bezbednost je uvek prioritet, pa su ovom prilikom zaposleni kompanije predstavili najznačajnije teme i preporuke kompanije u cilju poboljšanja bezbednosti svih učesnika u saobraćaju. Na ovaj način, mladim vozačima je omogućeno da sagledaju sve faktore rizika u saobraćaju, steknu uvid u najčešće greške kao i u težinu posledica rizičnog ponašanja po bezbednost svih učesnika u saobraćaju. Studenti su imali mogućnost da na platou ispred Fakulteta putem simulatora iskuse čeoni sudar i prevrtanje vozila u kontrolisanim, bezbednim uslovima.

Dodatno, kompanija TotalEnergies je dodelila učesnicima koju su uspešno prošli obuku više od 20 vaučera za Početni trening bezbedne vožnje u Trening centru NAVAK.

Pored deljenja najboljih praksi globalne kompanije na lokalnom nivou, kompanija je kroz ovu aktivaciju pružila mogućnost novim vozačima da steknu dodatnu sigurnost u vožnji i upoznaju se sa različitim situacijama koje se mogu dogoditi na putu i kako da preventivno deluju na iste.

Ostale novosti

No news available.

Naši događaji

No event matches your search

Share this page Share on FacebookShare on Linkedin