Članovi

Kandidat za GRAND PRIX 2024 u CSR kategoriji – LOGO – Best Buddies Jobs and LOGO

Tokom ovogodišnjeg Gala večeri, koja će se održati 23. aprila, organizovaćemo tradicionalnu ceremoniju dodele Grand Prix CCIFS nagrada

Društvena odgovornost preduzeća (CSR) postala je sastavni deo poslovanja, odražavajući posvećenost etičkim praksama i društvenom prospektu. U Srbiji, kompanija LOGO je pokazala ovu posvećenost pionirskom praksom inkluzivnog zapošljavanja, posebno angažovanjem Tijane Stamenović, osobe sa Daunovim sindromom, čime je obeležena značajna prekretnica u korporativnom okruženju.

Zapošljavanje Tijane Stamenović u LOGO-u predstavlja više od mogućnosti za posao; Simbolizuje promenu paradigme ka inkluživnosti i raznolikosti unutar radne snage.

Međutim, ovo dostignuće nije bilo bez izazova, koji su prevaziđeni usaglašenim naporima LOGO-a i organizacije Best Buddy. Zajednički poduhvat pokazuje moć partnerstva u ostvarivanju značajnih promena.

Značaj Tijaninog zaposlenja naglašava važnost pružanja šanse pojedincima poput Tijane za mogućnost smislenog zapošljavanja, čime se uklanjaju društvene barijere i neguje kultura prihvatanja i razumevanja.

Uključivanje u poslovne aktivnosti koristi ne samo pojedincima sa invaliditetom već i obogaćuje čitavu organizaciju. Tijanino prisustvo donosi jedinstvenu perspektivu i doprinosi živahnijoj i raznovrsnijoj kulturi radnog mesta. Štaviše, njen istrajan entuzijazam i nepokolebljiva posvećenost svojim zadatcima inspirišu njene kolege, podstičući osećaj drugarstva i međusobne podrške.

Uspeh Tijaninog radnog puta je svedočanstvo neograničenog potencijala pojedinaca sa invaliditetom kada im se pruži prilika da napreduju. Ona dovodi u pitanje unapred stvorena shvatanja i redefiniše naraciju koja okružuje invaliditet, naglašavajući sposobnosti umesto ograničenja.

Dok Tijana nastavlja svoje putovanje sa LOGO-om, njena priča služi kao model nade i inspiracije, podsećajući nas na transformativni uticaj prihvatanja različitosti i negovanja inkluzivnosti.

Ostale novosti

No news available.

Naši događaji

No event matches your search

Share this page Share on FacebookShare on Linkedin