Kandidatura za CCIFS Grand Prix 2023 ''Društveno odgovorno poslovanje'': Mecafor Products

Tokom ovogodišnje Green Gala večeri koja će se održati 27. aprila, organizovaćemo, tradicionalnu dodelu nagrada Grand Prix CCIFS

Društvena odgovornost je jedna od vrednosti koju poštujemo i nastojimo da ispoljimo kroz svaki aspekt našeg poslovanja.

Od samog nastanka, trudimo se da osluškujemo potrebe društva i pomognemo u ostvarenju istih. Našu ulogu vidimo kao pouzdanog partnera društvenoj zajednici koji je tu, da kroz razne aktivnosti, poboljša kvalitet života zajednice u kojoj živimo i radimo.

Naša delovanja u toku 2022 godine bila su usmerena na zdravstvo, sport, kulturu i obrazovanje, pa smo tako u oblasti zdravstva, Opštoj bolnici Kikinde donirali mobilni aparat za torokalnu drenažu u vrednosti od 3 000 evra, sa čim naše ukupno dosadašnje ulaganje u zdravstvo Kikinde iznosi oko 23 000 evra.

Sportske aktivnosti i organizacije su još jedna oblast kroz koje nastojimo da podržimo razvoj naše zajednice.

Svake godine podržavamo mnoge sportske klubove Kikinde, kao i njihove turnire i takmičenja. 

Veliki značaj pridajemo programima usmerenim na našu decu i trudimo se da budemo partner zajednici u ponudi što kvalitetnijeg sadržaja sportskih aktivnosti za naše najmlađe.

U toku 2022 godine, za sportske klubove izdvojili smo oko 3000 evra, a sredstva smo donirali:

fudbalskom klubu „ŽAK„ , stonoteniserskom klubu „Galadska „ , košarkaškom klubu „Sloboda„ klubu borilačkih veština Kikinda, Reprezentaciji sedeće odbojke invalida Srbije i odbojkaškom klubu invalida „Feniks„.

Svake godine pomažemo organizaciju raznih festivala, kao i izgradnju i stvaranje novog kulturnog sadržaja.

U toku 2022 godine, sponzorisali smo održavanje međunarodnog festivala narodnih orkestara -FENOK u organizaciji kulturnog društva GUSLE i sponzorisali smo snimanje kratkog filma o Mihajlu Pupinu u produkciji televizije TV Kikinda. Samo za kulturne sadržaje izdvojeno je oko 4000 evra.

Nova oblast našeg delovanja jeste obrazovanje i pružanje podrške školama Kikinde  pa smo tako, u toku 2022 godine sredstva donirali  Gimnaziji  „Dušan Vasiljev„ i Ekonomskoj školi Kikinde kojoj smo pomogli u održavanju takmičenja iz računovodstva za đake završnih godina iz cele Srbije.

Na kraju, možemo reći da društveno odgovorno ponašanje čini sastavni deo našeg poslovanja i budućeg razvoja. S porastom Mecafora, svakako će rasti i naš društveni uticaj.  

Verujemo da svojim akcijama i uloženim naporom zaista možemo napraviti pozitivne promene za naše zaposlene, njihove porodice i našu zajednicu u celini.

Ostale novosti

No news available.

Naši događaji

No event matches your search

Share this page Share on FacebookShare on Linkedin