Kandidatura za CCIFS Grand Prix 2023 ''Inovacije'': Generali Osiguranje Srbija

Tokom ovogodišnje Green Gala večeri koja će se održati 27. aprila, organizovaćemo, tradicionalnu dodelu nagrada Grand Prix CCIFS

Dynamic Life je polisa osiguranja života za slučaj smrti i slučaj doživljenja sa promenjivim uplatama premije. Kroz Dynamic life Osiguranici mogu da štede kroz kupovinu proizvoda i usluga, na taj način  što im prilikom svake kupovine prodavac ili proizvođač proizvoda koje su kupili uplaćuju deo iznosa računa na njihovu Dynamic Life polisu na ime premije osiguranja. Na ovaj način svi građani starosti od 18-55 godina života mogu da budu životno osigurani, a da plaćanje premije osiguranja ne opterećuje dodatno njihov budžet. Sve što je potrebno je da zaključe polisu osiguranja Dynamic Life, da instaliraju DynamicLife mobilnu aplikaciju i da prilikom kupovine pokažu bar kod prodavcu, odnosno da skeniraju QR kod sa fiskalnog računa nakon kupovine partnerskih proizvoda i premija osiguranja će biti preneta na njihovu Dynamic Life polisu.

Generali Osiguranje Srbija, u saradnji sa Start up-om Dynamic life, razvilo je polisu osiguranja Dynamic life- osiguranje života za slučaj smrti i za slučaj doživljenja sa varijabilnim (promenjivim) uplatama premije. Ugovarač osiguranja i Osiguranik (lice na čiji život se odnosi ugovor o osiguranju) su uvek isto lice, koje ne može biti mlađe od 18 godina, niti starije od 55 godina.

Ugovor o osiguranju se zaključuje na period od 15 godina. Premija osiguranja je mesečna i može biti promenljiva tokom trajanja polise. Premija se može uplatiti:

- kroz pogodnosti (benefite) koje obezbeđuju Partneri (privredna društva na teritoriji Republike Srbije koja se bave prodajom roba I pružanjem usluga), a na osnovu ugovora zaključenog sa Osiguravačem o učešću u lojalti programu. Partneri deo naplaćenih sredstava za prodatu robu/pruženu uslugu, poklanjanju klijentu uplatom na njegovu polisu životnog osiguranja.  Naši Partneri su iz različitih linija biznisa: FTMC industrija, medicinske usluge, faramacija, sportska oprema, odeća, bezninske stanice, laboratorije, obuća, industrija hleba I peciva I sl.

- uplatom sopstvenih sredstava na račun Osiguravača.

Od visine mesečno uplaćene premije tokom celog perioda osiguranja  zavisi I osigurana suma za slučaj doživljenja, ona je varijabilna,  dok je osigurana suma za slučaj smrti uvek ista.

Mobilna aplikacija Dynamic Life alat je i sredstvo za korišćenje polise Dynamic Life. U mobilnoj aplikaciji je generisan bar kod koji Osiguranik pokazuje prilikom kupovine u prodajnom objektu, a kroz mobilnu aplikaciju 

 Klijent i skenira QR kod sa fiskalnih računa nakon obavljene kupovine. Nakon skeniranja bar koda ili QR koda Osigranik kroz mobilnu aplikaciju dobija informaciju o benefitu-premiji koju mu je preneo Partner. Takođe, kroz mobilnu apliakciju Osiguranici imaju, u realnom vremenu, informaciju o visini prikupljene/uplaćene premije osiguranja, a takođe kroz mobilnu apliakciju dobijaju informacije o partnerima i benefitima koje oni nude.

Ovaj proizvod omogućava masovnije ugovaranje polisa osiguranja života, budući da uplata premije osiguranja neće biti dodatno finansijsko opterećenje za klijente.

Klijenti će premiju generisati kroz svoje svakodnevne potrošačke aktivnosti, na taj način što će im partneri u projektu davati benefite. Na ovaj način osiguranje približavamo klijentima, pružamo sigurnost I štednju kao benefit za klijente I održavamo partnerski i dugotrajan osnos sa njima. Proizvod je osmišljen kao jednostavan za ugovaranje, lak za razumevanje, dugoročno održiv.

Proizvod je inovativan, koristimo tehnologije koje omogućavaju jednostavno, jasno, brzo korisničko iskustvo, a ujedno automatizuju procesa u cilju dodatne poslovne efikasnosti.

Ostale novosti

No news available.

Naši događaji

Share this page Share on FacebookShare on Linkedin