Novi članovi

Kompanija Apave VerTech (grupa Apave International) postala član Francusko-srpske privredne komore

Kompanija Apave već 150 godina predstavlja pouzdanog partnera i lidera u oblasti upravljanja rizicima koji svojim klijentima obezbeđuje kompletan opseg tehničkih i intelektualnih usluga u oblasti projektnog menadžmenta, inspekcije, tehničke podrške, testiranja i merenja, obuke i konsaltinga.

U cilju obezbeđivanja sigurnosti ljudi i imovine i postizanja maksimalnih poslovnih rezultata, 200 000 klijenata poklonilo je poverenje kompaniji Apave. Više od 9800 stručnjaka iz oblasti menadžmenta rizika u 110 zemalja sveta svakodnevno daju svoj maksimum kako bi opravdali ovo poverenje i u najkraćem roku odgovorili na zahteve klijenata.

Kompanija Apave VerTech d.o.o. osnovana je 2013. godine kao deo Apave Grupe. Kompanija Apave VerTech d.o.o. ovlašćena je za sve poslove Apave Grupe, a u skladu sa potrebama srpskog tržišta naša kompanija posebnu pažnju posvećuje ispitivanju bez razaranja (NDT – Nondestructive testing), kao i visinskim radovima ( Rope Acces ).

Početkom 2016. godine obim usluga kompanije Apave Vertceh d.o.o. je proširen za kontrolisanja koja se realizuju prema zahtevima referentnog standarda SRPS ISO/IEC 17020, dok se sertifikacije osoblja realizuju prema zahtevima referntnog standarda SRPS ISO/IEC 17024.

Privredno društvo APAVE Vertech d.o.o. akreditovano je od strane Akreditacionog tela Srbije prema zahtevima standarda SRPS ISO/IEC 17020 za kontrolisanje opreme pod pritiskom, kontrolisanje čeličnih i aluminijumskih konstrukcija, kao i kontrolisanje predizolovanih cevovoda i gasnih instalacija i kontrolisanje metodama bez razaranja.

Takođe, Privredno društvo APAVE Vertech d.o.o. poseduje i akreditaciju Akreditacionog tela Srbije prema zahtevima standarda SRPS ISO/IEC 17024 za sertifikaciju sledećeg osoblja: NDT (IBR) osoblje, NDT (IBR) osoblje na opremi pod pritiskom, zavarivači ( zavarivanje sklopova od termoplasta, zavarivanje čelika, zavarivanje aluminijuma i legura od aluminijuma,), operateri zavarivanja, lemioci, montažeri spojnica.

U toku 2017. godine, Privredno društvo APAVE Vertech d.o.o. od strane nadležnog ministarstva dobilo je sledeća imenovanja: imenovanje za pregled i ispitivanje opreme pod pritiskom tokom veka upotrebe, imenovanje za ocenjivanje usaglašenosti, kao i imenovanje za odobravanje postupaka i osoblja za nerastavljive spojeve.

2019. godine Privredno društvo APAVE Vertech d.o.o. dobilo je imenovanje za razvrstavanje oprema pod pritiskom.

Više o kompaniji Apave saznajte na web stranici Apave International: www.apave-international.com, a o kompaniji APAVE VerTech d.o.o. pronađite više informacija na www.apave.rs.

Ostale novosti

Naši događaji

Francuska nedelja 2019

Sedmo izdanje Francuske nedelje će se održati od 20. do 27. novembra 2019. godine. Francuska nedelja će i ove godine tradicionalno biti otvorena na...

Share this page Share on FacebookShare on Linkedin