Novi članovi

Kompanija Apave VerTech (grupa Apave International) postala član Francusko-srpske privredne komore

Kompanija Apave već 150 godina predstavlja pouzdanog partnera i lidera u oblasti upravljanja rizicima koji svojim klijentima obezbeđuje kompletan opseg tehničkih i intelektualnih usluga u oblasti projektnog menadžmenta, inspekcije, tehničke podrške, testiranja i merenja, obuke i konsaltinga.

U cilju obezbeđivanja sigurnosti ljudi i imovine i postizanja maksimalnih poslovnih rezultata, 200 000 klijenata poklonilo je poverenje kompaniji Apave. Više od 9800 stručnjaka iz oblasti menadžmenta rizika u 110 zemalja sveta svakodnevno daju svoj maksimum kako bi opravdali ovo poverenje i u najkraćem roku odgovorili na zahteve klijenata.

Kompanija Apave VerTech d.o.o. osnovana je 2013. godine kao deo Apave Grupe. Kompanija Apave VerTech d.o.o. ovlašćena je za sve poslove Apave Grupe, a u skladu sa potrebama srpskog tržišta naša kompanija posebnu pažnju posvećuje ispitivanju bez razaranja (NDT – Nondestructive testing), kao i visinskim radovima ( Rope Acces ).

Početkom 2016. godine obim usluga kompanije Apave Vertceh d.o.o. je proširen za kontrolisanja koja se realizuju prema zahtevima referentnog standarda SRPS ISO/IEC 17020, dok se sertifikacije osoblja realizuju prema zahtevima referntnog standarda SRPS ISO/IEC 17024.

Privredno društvo APAVE Vertech d.o.o. akreditovano je od strane Akreditacionog tela Srbije prema zahtevima standarda SRPS ISO/IEC 17020 za kontrolisanje opreme pod pritiskom, kontrolisanje čeličnih i aluminijumskih konstrukcija, kao i kontrolisanje predizolovanih cevovoda i gasnih instalacija i kontrolisanje metodama bez razaranja.

Takođe, Privredno društvo APAVE Vertech d.o.o. poseduje i akreditaciju Akreditacionog tela Srbije prema zahtevima standarda SRPS ISO/IEC 17024 za sertifikaciju sledećeg osoblja: NDT (IBR) osoblje, NDT (IBR) osoblje na opremi pod pritiskom, zavarivači ( zavarivanje sklopova od termoplasta, zavarivanje čelika, zavarivanje aluminijuma i legura od aluminijuma,), operateri zavarivanja, lemioci, montažeri spojnica.

U toku 2017. godine, Privredno društvo APAVE Vertech d.o.o. od strane nadležnog ministarstva dobilo je sledeća imenovanja: imenovanje za pregled i ispitivanje opreme pod pritiskom tokom veka upotrebe, imenovanje za ocenjivanje usaglašenosti, kao i imenovanje za odobravanje postupaka i osoblja za nerastavljive spojeve.

2019. godine Privredno društvo APAVE Vertech d.o.o. dobilo je imenovanje za razvrstavanje oprema pod pritiskom.

Više o kompaniji Apave saznajte na web stranici Apave International: www.apave-international.com, a o kompaniji APAVE VerTech d.o.o. pronađite više informacija na www.apave.rs.

Ostale novosti

No news available.

Naši događaji

No event matches your search

Share this page Share on FacebookShare on Linkedin