Kompanija Belgrade Airport je postala deo programa dualnog obrazovanja

[Translate to Serbe:]

Naš član pokrovitelj postao je deo programa dualnog obrazovanja kroz saradnju sa Vazduhoplovnom akademijom Beograd

Značaj dualnog obrazovanja prepoznala je kompanija Belgrade Airport, i odlučila da u saradnji sa Vazduhoplovnom akademijom Beograd da svoj doprinos obrazovanju kroz praktičan rad koji će se odvijati na aerodromu. Ugovor o saradnji su potpisali dr Goran Cvijović direktor Vazduhoplovne akademije Beograd, i Fransoa Berizo generalni direktor Belgrade Airport. 

Srednjoškolcima četvrtih razreda koji su obrazovnog profila tehničar vazdušnog saobraćaja, biće obezbeđena praktična nastava. Praktična nastava će se odvijati u saradnji sa aerodromskim Centrom za razvoj i upravljanje talentima. Uz pomoć instruktora iz operativnih službi aerodroma, koji su sertifikovani mentori, srednjoškolci četvrtih razreda će moći da se upoznaju sa svim praktičnim stranama njihove buduće struke. Nastava će se održavati na aerodromu, i to u sektorima operativnih poslova i zemaljskog opsluživanja. Časovi će se izvoditi jednom nedeljno, i trajaće po 6 sati. 

Kontinuirano ulaganje u obrazovanje je neophodno kako bi se formirali budući stručnjaci. Ponosni smo što naš član pokrovitelj ovim poslovnim poduhvatom doprinosi obrazovanju mladih ljudi.

 

 

Ostale novosti

No news available.

Naši događaji

No event matches your search

Share this page Share on FacebookShare on Linkedin