Kompaniji Schneider Electric dodeljeno priznanje "Društveno odgovorna kompanija godine"

Srpska asocijacija menadžera je desetu godinu zaredom dodelila „SAM Godišnje nagrade” najboljima u Srbiji.

Schneider Electric je u 2021. godini sprovodio akcije u cilju pomoći zdravstvenom sistemu i suzbijanju pandemije, pomoći u cilju pružanja boljih uslova za razvoj dece, boljih uslova za obrazovanje dece i mladih talenata da kroz „Centar za mlade talente“ Fondacije, kao i program stipendiranja Schneider Electric Hub u Novom Sadu.

„U Schneider Electric-u verujemo da se svaka kompanija, bez obzira na veličinu, mora ponašati odgovorno prema ljudima koje zapošljava, nudeći im odgovarajuće uslove za razvoj i učenje, ali i da neguje odgovornost prema zajednici u kojoj posluje. Veoma sam ponosan na svoje kolege koji su pokretači raznih inicijativa naših zaposlenih koje je kompanija podržala, a bilo ih je mnogo. To je samo potvrda da smo na dobrom putu i ​​da nastavljamo da sledimo put koji smo izabrali “, rekla je Neda Lang, HRBP Pais, Schneider Electric.
 

Ostale novosti

No news available.

Naši događaji

Sektori & tržišta  • …

Kragujevac

BONŽUR Kragujevac

Događaj pod nazivom BONŽUR SRBIJA predstavlja inovativni koncept umrežavanja koji je Francusko-srpska privredna komora (CCIFS) pokrenula u 2020.

Share this page Share on FacebookShare on Linkedin