Lansiranje nove linije Beograd - Lion (Francuska) 15. juna, od strane low cost avio kompanije Wizz Air

Niskotarifna aviokompanija Wizz Air objavila je da će lansirati redovni let Beograd-Lion od 15. juna svakog utorka i subote.

Wizz Air je prisutan u Beogradu od 2011. godine i od tada je prevezao više od 4 miliona putnika na svojim letovima iz Srbije. Više od 800.000 putnika koristilo je usluge ove aviokompanije 2018. godine, što je rast od 6% u odnosu na prethodnu godinu. Ova kompanija povezuje Beograd sa tri aerodroma u Francuskoj (Bazel - Miluz - Frajburg, Lion San - Egziperi, Pariz - Bove) i Niš sa aerodromom Bazel - Miluz - Frajburg.

Kapacitet putničkog transporta povećan je na 921.000 do 2019. godine. Sa ovom novom linijom kompanija će sada imati 14 linija koje će povezivati Beograd sa 7 zemalja. Wizz Air objavljuje da će ove godine podržati skoro 700 radnih mesta u Srbiji samo ove godine.

Wizz Air je najveća niskotarifna aviokompanija u centralnoj i istočnoj Evropi, sa flotom od 109 aviona i letovima u više od 650 destinacija sa 25 aerodroma u 44 zemlje. Karte se mogu rezervisati na wizzair.com ili putem mobilne aplikacije avio kompanije. Cene su od 3.649 dinara / 29,99, navodi se u saopštenju kompanije.
 

Ostale novosti

No news available.

Naši događaji

No event matches your search

Share this page Share on FacebookShare on Linkedin