ManpowerGroup pokrenula program podrške profesionalcima pri zaposlenju „Ne odlažemo Vaše šanse“

Naš član Manpower group Vas poziva da uzmete učešće u programu konsultantske podrške Talent Acquisition tima ManpowerGroup-e namenjenom svim profesionalcima kojima je stabilnost radnog mesta ugrožena novonastalom situacijom, koji su ostali bez posla, ali i zaposlenima koji su otvoreni za nove izazove.

Cilj projekta je pružanje profesionalne konsultantske podrške u vezi sa daljim profesionalnim razvojem i zaposlenjem. Program je baziran na personalizovanom pristupu koju obuhvata detaljnu analizu poslovnog iskustva kandidata, ali i tržišnih potreba za konkretnim profilom na osnovu kojeg će kandidatima biti pružena preporuka za dalji razvoj. Stručni tim konsultanata kompanije će ukazati na sledeće:

  • Koji su Vam potencijali za dalji poslovni razvoj, bazirano na Vašem prethodnom iskustvu;
  • Koje kompanije najčešće imaju potrebu za kandidatima Vašeg profila;
  • Tržišne trendove koji Vam mogu pomoći da donesete kvalitetnije odluke u vezi sa Vašim zaposlenjem; (za kojim profilima je potražnja veća, za kojim je potražnja trenutno umanjena, ali i za koje profile će se javiti potražnja naknadno). 

Kompanija će pripremiti Vaš profil za predstavljanje klijentima čim se ukaže prva prilika za Vašim profilom.

Sve pristigle biografije biće priložene njihovoj bazi kandidata, dok će selekcija za online intervju sa konsultantom biti izvršena na osnovu internih kapaciteta.

Više o samom programu i prijave za razgovor sa konsultantima kompanije Manpower možete poslati OVDE.

Ostale novosti

No news available.

Naši događaji

No event matches your search

Share this page Share on FacebookShare on Linkedin