Događaji  •  Članovi

Mazars, međunarodna revizorska i savetodavna organizacija ugostila članove Francusko-srpske privredne komore

Članovi Francusko-srpske privredne komore okupili su se u četvrtak, 10. marta na mesečnom sastanku u kompaniji Mazars.

Mazars je međunarodna, integrisana i nezavisna organizacija, specijalizovana za pružanje usluga revizije, računovodstva, poreza i konsultantskih usluga.a ovom prilikom su njeni predstavnici organizovali prezentaciju usluga u njihovom poslovnom prostoru Beogradu.

Članove Komore u uvodnoj reči najpre je pozdravio njen Predsednik Dragan Stokić, ukratko predstavivši aktivnosti udruženja. Dragan Stokić je poželeo dobrodošlicu novim članovima. Pored drugih aktivnosti i događaja, predsednik Komore najavio je martovske dogašaje,Generalnu skupštinu koja će se održati od 24. marta, nastavak serije događaja pod nazivom Bonžur Srbija sa posetom Kikindi 31.marta, i naše tradicionalne Gala veče koje će se ove godine održati 12.maja.

Gostima se ispred Mazars-a obratio Aleksandar Đurđević, glavni partner, koji je predstavio strategije Mazars-a, podsetivši da je ova kompanija u Srbiji od skoro i da je u fazi ekspanzije i rasta. Mazars je član komore od 2021.godine.

Jovana Raković, menadžer u odeljenju finansijskog savetovanja, podelila je sa prisutnima interesantne glavne zaključke najnovijeg Mazarsovog istraživanja M&A trendova u regionu.

Nakon prezentacije usledilo je koktel druženje. Na prezentaciji Mazarsa okupilo se oko 30 članova Komore.

Ostale novosti

No news available.

Naši događaji

No event matches your search

Share this page Share on FacebookShare on Linkedin