Novi članovi

Millesime je novi član CCIFS

Francuski uvoznik vina postaje član naše zajednice

Millesime nije slučajno odabrao ime, naime, prioritet ove kompanije je da uveze u Srbiju najkvalitetnija vina iz Francuske i Grčke, ali i da napravi rigoroznu selekciju srpskih vina, sve zarad najvećeg mogućeg zadovoljstva svojih kupaca.

Ono što ih izdvaja: besprekorna logistika, zahvaljujući najsavremenijim alatima koji omogućavaju da se odgovori na sve dinamične zahteve tržišta, poseban trosmerni odnos između vinarija, trgovaca i klijenata, direktan odnos sa proizvođačima i kao šlag na tortu, bogata ponuda prirodnih, organskih i biodinamičkih vina.

Vina iz različitih regiona (Bordo, Burgonja, dolina Rone, Fruška gora, Župa, Trakija, Santorini,...) koja da bi ispunila određene kriterijume prolaze kroz proces rigorozne kontrole : ručno branje, prirodna fermentacija, ništa nije uklonjeno, ništa dodato, vina koja ne prolaze proces bistenja, mala količina dodatih sulfata.

Pored toga, Millesime takođe nudi usluge probanja vina, za pojedince i kompanije, za najmanje osam učesnika, uz mogućnost prethodnog odabira različitih vina za degustaciju.

Zadovoljstvo nam je da sarađujemo sa njima i želimo im toplu dobrodošlicu u CCIFS.

Ostale novosti

No news available.

Naši događaji

No event matches your search

Share this page Share on FacebookShare on Linkedin