Novi članovi  •  Članovi

Mona plaza se pridružuje CCIFS

Naš novi član, Mona Plaza, hotel sa 4* u srcu starog Beograda u čijem sklopu se nalazi i kongresni centar

Naša novi član - Hotel Mona Plaza sa četiri zvezdice nalazi se u srcu starog dela Beograda, blizu svih gradskih atrakcija. Sa 170 prostranih modernih soba i apartmana, 8 multifunkcionalnih konferencijskih sala, restoranom, kafe barom, fitnes i wellness centrom i podzemnim parkingom, hotel je savršen izbor za putnike koji putuju iz poslovnih ili privatnih razloga.

Sa konferencijskim i izložbenim prostorom koji se proteže na preko 2000 m², Mona Plaza je jedan od najvećih modernih konferencijskih centara u starom delu Beograda.

Preko 2.000 kvadratnih metara multifunkcionalnog prostora za događaje i konferencije može se podeliti na do 8 sala za sastanke, uključujući prostor za bankete. Najveća konferencijska sala može primiti do 330 osoba sa pozorišnim stilom sedenja. Ostalih 7 dostupnih konferencijskih sala za sastanke varira u veličini od 25 do 240 kvadratnih metara.

Njihov prostrani konferencijski prostor sa prirodnom svetlošću i multifunkcionalnim izložbenim i pred-funkcijskim prostorom pruža vam višestruka rešenja za uspostavljanje uspešnih događaja i organizaciju uspešnih događaja.

Ostale novosti

No news available.

Naši događaji

Share this page Share on FacebookShare on Linkedin