Članovi

Naš član Hyatt nastavlja sa novom sezonom nedeljnog ručka, sada pod nazivom The Food Affair All around the world

[Translate to Serbe:]

Nakon kraće pauze sezona nedeljnog ručka u hotelu Hyatt ponovo počinje

U hotelu Hyatt od nedelje 05.02.2023. godine počinje nova sezona nedeljnog ručka. Nova sezona donosi i novi naziv, i to: The Food Affair All around the world. Pored standardne ponude hrane svakog meseca će ponuda biti obogaćena određenim specijalitetima internacionalne kuhinje. U februaru će gosti moći da uživaju uz specijalitete kineske kuhinje. Da bi ugođaj bio potpun, kuvari će pred njima pripremati jela. Najmlađi posetioci će biti u prilici da zajedno sa glavnim kuvarom pripremaju kineski specijalitet- dim sum, i da učestvuju u kreativnim radionicama sa animatorima. 

Da se kvalitet uvek prepoznaje dokaz je i plaketa u okviru MICHELIN Vodiča za Srbiju za 2023. godinu koja je uručena od strane Turističke organizacije Srbije i METRO Cash & Carry Srbija, uz podršku Ministarstva turizma i omladine. Metropolitan Grill restoranu, kao i celom timu ovo je dodatna motivacija da ova poslovna godina bude još bolja nego prethodna. 

Našem članu želimo uspešan početak nove sezone nedeljnog ručka, i čestitamo na uručenoj plaketi. 

Documentation

Download The_Food_Affair.jpg  (JPG • 266 KB)

Ostale novosti

Actualités

Predstavljamo novog člana CCIFS: Lacantine

Predstavljamo novog člana CCIFS: Lacantine Restoran Lacantine smešten je u okviru Kalenić pijace u Beogradu. Koncept restorana zasniva se na pripremi...

Actualités

Sponzori Francuske nedelje 2025

Trinaesto izdanje Francuske nedelje koju tradicionalno organizuje Francusko-srpska privredna komora radi promocije istorijskih, kulturnih i poslovnih...

Članovi

Imenovan novi direktor kompanije Atos

Dejan Đurović je tokom svoju dugogodišnju karijeru u Atosu uspešno obavljao niz rukovodećih pozicija, doprinoseći rastu i razvoju ključnih poslovnih...

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. ...
  6. 124

Naši događaji

No event matches your search

Više novosti

Share this page Share on FacebookShare on Linkedin