Događaji  •  Članovi

Održan mesečni sastanak članova : Čašica razgovora sa Coface

[Translate to Serbe:]

CCIFS je organizovala čašicu razgovora sa članom Coface, kompanijom za osiguranje kredita sa predstavništvom u Srbiji od 2007.

CCIFS imala je zadovoljstvo da 20. septembra organizuje događaj ''časica razgovora sa Coface'' i prisutni su imali priliku da saznaju više o njihovim aktivnostima i planovima u Srbiji. U prisustvu predsednika Francusko-srpske privredne komore i više od 20 kompanija članica, Coface nam je predstavio svoj rad kao i projekte i strategiju za naredne godine. Nakon prezentacije usledio je trenutak druženja u hotelu Mama Shelter, koji je takođe član CCIFS-a.

 

Francuska kompanija Coface, čija je filijala u Srbiji osnovana 2007. godine, je kompanija za osiguranje kredita čija je misija da pomaže kompanijama da se razvijaju osiguravajući rizik od nelikvidnosti svojih klijenata, kao i da donosi kreditne odluke potrebne za njihove mogućnosti prodaje na domaće i izvozno tržište. Njihove aktivnosti se kreću od osiguranja kredita do naplate dugova, poslovnih informacija, faktoringa, garancija i naravno ekonomskog istraživanja u analizi rizika.

 

Documentation

Download CCI_France_Serbia_08-09.11._Reservation_form_Mama_Belgrade.pdf  (PDF • 442 KB)

Ostale novosti

No news available.

Naši događaji

Share this page Share on FacebookShare on Linkedin