Događaji  •  Članovi

Održan mesečni sastanak kod našeg člana, kompanije MT Komex

Održan je mesečni sastanak na kojem je direktor i osnivač MT Komex-a Miloš Kostić predstavio poslovanje kompanije, sa posebnim osvrtom na Charge&GO

Kompanija MT Komex je član Francusko-srpske privredne komore od 2022. godine. Predstavljaju lidere u oblasti solarne energije, i do sada su realizovali više od 170 projekata malih solarnih elektrana ukupne snage 60 MW. Iskustvo od 30 godina je garancija da će se svaki projekat u oblasti konstrukcije elektrana realizovati na kvalitetan i profesionalan način, uz najbolje stručnjake u ovoj oblasti. 

Na mesečnom sastanku koji se održao u prostorijama Naučno-tehnološkog parka u Beogradu, direktor i osnivač kompanije MT Komex Miloš Kostić prisutne je upoznao sa poslovanjem kompanije. Fokus je pre svega bio na punjačima za električna vozila Charge&GO. Energija koja se dobija uz pomoć solarnih panela koji se postavljaju iznad parking mesta koristi se za napajanje električnih punjača. Prednost elektropunjača jeste snabdevanje čistom i jeftinom energijom, a samim tim i  smanjenje emisije štetnih gasova, Za korišćenje punjača u okviru mreže Charge&GO potrebno je registrovati se ili putem mobilne aplikacije Charge&GO ili RFID kartice Charge&GO. Svi oni koji ne žele da se registruju mogu izvršiti jednokratno plaćanje karticom za korišćenje usluge. Sastanku su prisustvovali neki od predstavnika preduzeća koja su članovi, kao i članovi pokrovitelji komore. Nakon sastanka održan je koktel gde su prisutni imali priliku da razmene svoja poslovna iskustva, i ostvare kontakte bitne za neke buduće projekte.

Svojim poslovanjem MT Komex pokazuje da je društveno odgovorna kompanija koja promoviše značaj obnovljivih izvora energije, i brine o zajednici. Tome u prilog govori da će kompanija ove godine na jednoj od kuća koju koristi Nacionalno udruženje roditelja i dece obolele od raka - NURDOR izgraditi malu solarnu elektranu sa snagom od 7 kW, uz čiju pomoć će se smanjiti mesečni troškovi. 

Ostale novosti

No news available.

Naši događaji

No event matches your search

Share this page Share on FacebookShare on Linkedin