Članovi

Održana The Economist godišnja konferencija „Svet u 2022“

The Economist godišnja konferencija pod nazivom “Svet u 2022” ove godine održana je 14.decembra u Narodnoj skupštini Republike Srbije.

„Svet u 2022“ konferencija u organizaciji Color Media Communications, član CCIFS, i već je postala prepoznatljiva kao događaj koji zatvara tekuću godinu zaključcima o političkom, poslovnom, i društvenom ambijentu Srbije i otvara pitanja od značaja u narednoj godini.

Na konferenciji su se okupili čelni ljudi Vlade Srbije, predstavnici diplomatskog kora i poslovnih udruženja, vodeći privrednici iz Srbije, kao i ličnosti iz javnog i kulturnog miljea.

Predsednik Francusko-srpske privredne komore Dragan Stokić, obratio se prisutnima u svojstvu paneliste i tom prilikom istakao: "U godini koja nam predstoji stavljamo akcenat na aktivnosti iz domena održivog razvoja s ciljem da podržimo transformaciju srpske privrede, pomognemo joj da postane efikasnija i konkurentnija u korišćenju resursa, ali i da se olakša njeno usklađivanje sa evropskim Green Dealom. Posledice pandemije na ekonomiju već duže vreme su na listi prioritetnih problema poslovne zajednice. Rešavanje tih problema iziskuje vreme i naporan rad preduzetnika, menadžera i svih zaposlenih, kao i neizostavnu pomoć Vlade Srbije. Pored korporacija, MSP čine veliki postotak naših članova, ona su okosnica srpske privrede i od izuzetnog je značaja za nas da se izborimo za podršku."

Za video snimak intervjua koji je usledio nakon konferencije, pristupite sledećem linku.

Documentation

Download DAK_2307.JPG  (JPG • 573 KB) Download DAK_2297.JPG  (JPG • 396 KB)

Ostale novosti

No news available.

Naši događaji

No event matches your search

Share this page Share on FacebookShare on Linkedin