Članovi  •  Gala veče

Održano Gala veče Francusko-srpske privredne komore

Francusko-srpska privredna komora održala je sinoć, u prelepom ambijentu hotela Hyatt Regency u Beogradu, svoje tradicionalno Gala veče za 250 zvanica

Francusko-srpska privredna komora održala je, u prelepom ambijentu hotela Hyatt Regency u Beogradu, svoje tradicionalno Gala veče za 250 zvanica: članica, partnera i prijatelja Komore.

Francusko-srpska privredna komora je još prošle godine svoje poslovanje usmerila ka promociji održivog razvoja i isticanju zdravih poslovnih vrednosti, te je ovogodišnja GREEN GALA organizovana posebno vodeći računa o karbonskom otisku.

„Otišli smo korak napred i ovo veče organizovali trudeći se da sve naše aktivnosti organizacije i logistike budu u skladu sa ekološkim principima. Konzumirali smo lokalno, potrošnju plastike sveli na minimum, a modnu reviju realizovali smo u skladu sa principima održive mode“, izjavio je u uvodnom obraćanju predsednik FSPK, Dragan Stokić dodavši da će Komora će za svaku zvanicu prisutnu na Gala večeri, zasaditi po jedno drvo.

Zvanicama se na samom početku obratio i ambasador Francuske u Beogradu, NJ.E. Pjer Košar, izjavivši da ekonomski odnosi Francuske i Srbije nastavljaju da se intenziviraju potpisivanjem novih ugovora, kao i da se stvaranjem Regionalne ekonomske službe sa sedištem u Beogradu, Francuska značajno angažuje u regionu.

Francusko-srpska privredna komora zatim je dodelila godišnje Gran Pri nagrade najboljim kompanijama. Nagradu Gran Pri za „Inovacije“ osvojila je kompanija Generali Srbija za projekat pod nazivom Dynamic Life, dok je u kategoriji „Društveno-odgovorno poslovanje“, nagrada pripala kompaniji Schneider Electric, za projekat Pravo na saznanje. Komora je dodelila i dve specijalne nagrade: jednu kompaniji MPC Properties za poseban doprinos aktivnostima Komore u prethodnoj godini, i drugu nagradu kompaniji Tigar Tyres, koja je zauzela 1. mesto u Srbiji na sportskom takmičenju Challenge organizovanom na nivou francuskih komora u inostranstvu.

Posebno mesto u programu Gala večeri zauzela je modna revija organizovana u saradnji sa Fakultetom primenjenih umetnosti i kompanijom L'Oreal. Modna revija bila je prilika da ovogodišnji studenti Fakulteta primenjenih umetnosti predstave svoje modne kreacije, pravljene po principima održive mode.

Zahvalnost na podršci u organizaciji GREEN GALA, Francusko-srpska privredna komora duguje svojim preduzećima članicama: MPC Properties, Belgrade Airport, MT-Komex, Veolia i dom zdravlja Vizim.

Ostale novosti

No news available.

Naši događaji

No event matches your search

Share this page Share on FacebookShare on Linkedin